«Προβλήματα υδροδότησης λόγω βλάβης στο σταθμό
παραγωγής της ΔΕΗ».
Σε συνέχεια χθεσινής ενημέρωσης, με νέα ανακοίνωση ο ΔΕΔΔΗΕ γνωστοποίησε και σήμερα διακοπές ηλεκτροδότησης σε όλο το νησί της Κω λόγω βλάβης στο σταθμό παραγωγής της ΔΕΗ.
Οι εργασίες αποκατάστασης της βλάβης στο σταθμό παραγωγής της ΔΕΗ αναμένεται να διαρκέσουν αρκετές μέρες.
Η λειτουργία της ΔΕΥΑΚ, τόσο για την υδροδότηση όσο και την αποχέτευση, είναι απόλυτα εξαρτημένη από την ηλεκτροδότηση των εγκαταστάσεων της και ως εκ τούτου θα παρουσιαστούν εκτεταμένα προβλήματα υδροδότησης μέχρι την πλήρη αποκατάσταση της ηλεκτροδότησης.
Εν όψει των δύσκολων συνθηκών των επόμενων ημερών η ΔΕΥΑΚ ζητά από τους καταναλωτές:
Ευχαριστούμε για την κατανόηση σας και ελπίζουμε στην ενεργή συμμετοχή στις συστάσεις μας για την εξοικονόμηση νερού.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΕΥΑ ΚΩ
ΖΑΧΑΡΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
Ο 80χρονος προσέγγισε ανήλικη σε δημόσιο χώρο και επιδίωξε συνάντηση μαζί της με παραπλανητικό μέσο την παροχή χρηματικού ποσού, πριν συλληφθεί από αστυνομικούς στο σημείο συνάντησης
Ο Γ.Σ. Εύδαμος Κω συγχαίρει τις αθλήτριές του που συμμετείχαν και διακρίθηκαν στους 37ους Αιγαιοπελαγίτικους Αγώνες Στίβου.
Η τακτική συνεδρίαση της Δημοτικής Επιτροπής Κω θα πραγματοποιηθεί με τηλεδιάσκεψη την Τρίτη 20 Οκτωβρίου στις 10:00, με πέντε θέματα στην ημερήσια διάταξη
Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Πυλίου «Ο Απελλής» ανακοινώνει την έναρξη των χορευτικών του τμημάτων και προσκαλεί στον αγιασμό την Κυριακή 18 Οκτωβρίου στις 18:00 στο Πολιτιστικό Κέντρο Πυλίου
Θα λαμβάνετε ειδοποιήσεις για τα σημαντικά νέα της Κω. Ενεργοποιήστε τις για να μαθαίνετε πρώτοι τα σημαντικά νέα της Κω. Τις έχετε μπλοκάρει. Επιτρέψτε τις από τις ρυθμίσεις του browser για το kosnews24.gr. Στο iPhone και το iPad λειτουργούν αφού προσθέσετε το Kosnews24 στην οθόνη Αφετηρίας.
Η σύνδεση αποκαταστάθηκε
Είστε πάλι συνδεδεμένοι
Χωρίς σύνδεση
Ελέγξτε τη σύνδεσή σας