Πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς τη Δευτέρα και στην Π.Ε Δωδεκανήσου

Κοινωνια Κυριακή, 1η Αυγούστου 2021
4b368926199faac8218ea02db723ef62.jpg

«Πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς τη Δευτέρα 2-8-2021 στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, Π.Ε Δωδεκανήσου».

Η Αυτοτελής Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου ενημερώνει ότι τη Δευτέρα 2-8-2021, σύμφωνα με τον Ημερήσιο Χάρτη Πρόβλεψης Κινδύνου Πυρκαγιάς που συντάσσει η Διεύθυνση Σχεδιασμού και Αντιμετώπισης Έκτακτων Αναγκών της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας, ο κίνδυνος για την εκδήλωση πυρκαγιών στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου - Π.Ε. Δωδεκανήσου, είναι πολύ υψηλός (Κατηγορία κινδύνου 4) και όλες οι αρμόδιες υπηρεσίες βρίσκονται σε κατάσταση αυξημένης ετοιμότητας-επιφυλακής.

Παρακαλούμε πολύ τους πολίτες και τους επισκέπτες των νησιών του Νότιου Αιγαίου, να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, να αποφύγουν οποιαδήποτε ενέργεια ή εργασία στο ύπαιθρο, που είναι δυνατόν να προκαλέσει πυρκαγιά από αμέλεια και να ειδοποιούν άμεσα την Πυροσβεστική Υπηρεσία σε οποιοδήποτε γεγονός υποπέσει στην αντίληψη τους.

Για αύριο 2-8-2021 ισχύει η Απαγόρευση κυκλοφορίας και παραμονή εκδρομέων στις ευπαθείς περιοχές και δάση από ώρα 21.00 έως 06.00 της επομένης, της Π.Ε. Δωδεκανήσου που περιλαμβάνονται στη σχετική απόφαση του Αντιπεριφερειάρχη Δωδεκανήσου (ΑΔΑ ΨΔΔ97ΛΞ-ΒΚΝ).

Στην Π.Ε. Κυκλάδων ο κίνδυνος για την εκδήλωση πυρκαγιών είναι υψηλός (Κατηγορία κινδύνου 3) και όλες οι αρμόδιες υπηρεσίες βρίσκονται σε κατάσταση ετοιμότητας.

Σας ενημερώνουμε τέλος ότι στην ιστοσελίδα της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας (http://civilprotection.gr/el- Οδηγίες προστασίας- Δασικές Πυρκαγιές) καθώς επίσης και στην ιστοσελίδα της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου (http://www.pnai.gov.gr/Arthro.aspx?a=9982 – Θέματα Πολιτικής Προστασίας) υπάρχουν αναρτημένες Οδηγίες Προστασίας από Δασικές πυρκαγιές.

Ερμούπολη 2 Αυγούστου 2021

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
penthos1_fa_new.png
Συλλυπητήρια ανακοίνωση για την απώλεια του Θωμά Χατζηδαυίδ

Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί τη Δευτέρα 21/7/2025 στις 18:00, από τον ΙΝ Αγίου Νικολάου Πυλίου.

sepe.jpg
ΣΕΠΕ ΚΩ: Επιλεκτική εφαρμογή του Νόμου και στοχοποίηση των επαγγελματιών της Εστίασης στο νησί μας

''Η επίθεση στον μικρό επιχειρηματία συνεχίζεται ακάθεκτα. Αυτό δεν μπορεί να συνεχιστεί.''

15 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ
ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ
ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΗΝ ΚΩ
26 °C
Δευτέρα, 21 Ιουλίου 7:41ΠΜ
ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ
ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ
Απαγορεύεται ρητά η αναπαραγωγή κειμένου ή φωτογραφιών χωρίς άδεια.
Made by Reach Web Agency