Έφυγε από τη ζωή ο Dj Antonio - Ένας καλός φίλος της Κω

Κοινωνια Τετάρτη, 21η Ιουλίου 2021
fe8c9fad44c9fa85c06f846a9e085709.jpg

Ένας καλός φίλος της Κω που άφησε το δικό του στίγμα στη διασκέδαση του νησιού μας, με τα επιτυχημένα parties του στο Ammos Beach Bar, έφυγε από τη ζωή.

Ο Dj Antonio (Αντώνης Καραγκούνης) έφυγε από τη ζωή το βράδυ της Τρίτης 20 Ιουλίου, από ηλεκτροπληξία, σε γνωστό κέντρο διασκέδασης της Θεσσαλονίκης.

Η είδηση σόκαρε τον καλλιτεχνικό κόσμο της χώρας, φίλους άλλα και απλό κόσμο που για δεκαετίες χόρευε και διασκέδαζε με τον Αντώνη.

Ο Αντώνης ήταν ένας Άνθρωπος με Α κεφαλαίο, ευγενής, καλοσυνάτος και πάνω από όλα επαγγελματίας. Από τους πρώτους ανθρώπους που έβαλαν όλη την αγάπη τους και τη γνώση τους έτσι ώστε το Ammos να γίνει σημείο αναφοράς σε όλη την Ελλάδα για τα επιτυχημένα Κυριακάτικα parties του.

Το κενό που αφήνει δυσαναπλήρωτο.

Καλό ταξίδι Αντώνη...

Ποιος ήταν ο Αντώνης Καραγκούνης

Ο Αντώνης Καραγκούνης, γνωστός πλέον ως Dj Antonio, γεννήθηκε το 1973 στην Θεσσαλονίκη. Η μουσική ήταν χωρίς καμία αμφισβήτηση χαραγμένη στο DNA του καθώς άμεσα από τα παιδικά του χρόνια πειραματίστηκε με διάφορα μουσικά όργανα και μόλις στα 6 του αγόρασε το πρώτο του βινύλιο, των Human League: Don't You Want Me 12''. Όταν κάποια άλλα παιδιά στην ηλικία του ήθελαν παιχνίδια, εκείνος ήδη έφτιαχνε την συλλογή του από δίσκους βινυλίου. Αυτή ήταν η αφορμή να εθιστεί στα βινύλια αλλά κυρίως να του δώσει το έναυσμα να κάνει το πάθος του, δηλαδή την μουσική, την κύρια ασχολία του μετέπειτα.

Αργότερα ο Antonio θα βρεθεί να εργάζεται σε κεντρικό δισκοπωλείο της πόλης, το οποίο θα αποδειχθεί καθοριστικό για να συνεχίσει να διαμορφώνει τον μουσικό του χαρακτήρα τόσο σε εμπειρίες και τριβές με όλου του φάσματος των μουσικών επιρροών αλλά ταυτόχρονα βάζοντας τον στο επίκεντρο των εξελίξεων στην παγκόσμια μουσική βιομηχανία η οποία τότε ήταν στα υψηλότερα επίπεδα παραγωγικότητας.

Οι πρώτες του εμφανίσεις σε clubs και bars της Θεσσαλονίκης δεν θα αργήσουν να έρθουν, σε μια πόλη η οποία άκουγε άλλα ακούσματα, ο Antonio θα προσφέρει σε αυτούς που πήγαιναν να τον ακούσουν μουσικές όπως Barbara Tucker, Deee-Lite, Beloved, Masters At Work, Armand Van Helden, Danny Tenaglia, David Morales κ.α. καταρτίζοντας ήδη το ρεπερτόριο του από funky/vocal/deep house στοιχεία.

Επόμενο και σημαντικό κεφάλαιο στην πορεία του στάθηκε η παρουσία του στο φημισμένο μέχρι και σήμερα Decadence Club, του οποίου υπήρξε resident dj από το 1998. Τα καθήκοντα του άμεσα θα αυξηθούν, αφού θα αναλάβει πλέον και το μάνατζμεντ της επιχείρησης καθώς επίσης, άτυπα θα αποτελέσει τότε και τον δάσκαλο των μυστικών της δουλειάς του dj σε τόσα νέα παιδιά που τον έβλεπαν και ήθελαν να γίνουν όπως αυτός. Το Decadence θα είναι και ο χώρος όπου ο Antonio πια θα μοιραστεί το booth με θρυλικά ονόματα της dance σκηνής όπως: Danny Tenaglia, Sasha, John Digweed, David Morales, Deep Dish, Tiesto, Armin Van Buuren και τόσους ακόμα που καθιστά την λίστα ατελείωτη.

Η διαδρομή του έπειτα τον βρίσκει ως μάνατζερ της Cmymusic/Heaven Records για την χρονική διάρκεια μεταξύ 2002-2006. Θα είναι υπεύθυνος για μερικές από τις καλύτερες μουσικές συλλογές που θα κυκλοφορήσει η εταιρεία αλλά το μεγαλύτερο του κατόρθωμα, θα είναι η αποκλειστική συνεργασία με την Subliminal του Eric Morillo και την Defected του Simon Dunmore, των οποίων παραγωγές πλέον κυκλοφορούν κάτω από Ελληνικό label. Η πορεία συνεχίζεται με την διαμόρφωση μιας εταιρείας μάνατζμεντ, την FeelGoodFactor, της οποίας αποκλειστικός σκοπός θα είναι να προωθεί τα νέα ταλέντα που έρχονται και να μεταδώσει τόσο τα μυστικά του επαγγέλματος άλλα κυρίως το πάθος που πρέπει να έχει κάποιος για να κάνει την μουσική, ζωή του.

Τα χρόνια μετουσίωσαν το όραμα του στην τωρινή μορφή που έχει πάρει πια το εγχείρημα αυτό, δημιουργώντας την A2LTD, η οποία πια όχι μόνο μεταδίδει τα dj skills μέσω του project A2 Dj Workshop αλλά πια μανατζάρει πλήθος ονομάτων ανά την Ελλάδα, συνεργάζεται με διεθνή αναγνωρισμένες εταιρείες μουσικής παραγωγής και ετοιμάζει σημαντικές και διαφορετικές δραστηριότητες πάντα με γνώμονα την αισθητική, την ουσία και την ποιότητα.

dj_antonio-post-2019_07_02_21_48.jpg

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
penthos1_fa_new.png
Συλλυπητήρια ανακοίνωση για την απώλεια του Θωμά Χατζηδαυίδ

Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί τη Δευτέρα 21/7/2025 στις 18:00, από τον ΙΝ Αγίου Νικολάου Πυλίου.

sepe.jpg
ΣΕΠΕ ΚΩ: Επιλεκτική εφαρμογή του Νόμου και στοχοποίηση των επαγγελματιών της Εστίασης στο νησί μας

''Η επίθεση στον μικρό επιχειρηματία συνεχίζεται ακάθεκτα. Αυτό δεν μπορεί να συνεχιστεί.''

15 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ
ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ
ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΗΝ ΚΩ
31 °C
Κυριακή, 20 Ιουλίου 3:27ΜΜ
ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ
ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ
Απαγορεύεται ρητά η αναπαραγωγή κειμένου ή φωτογραφιών χωρίς άδεια.
Made by Reach Web Agency