ΣΤΑ
ΓΡΗΓΟΡΑ
H ''οικογενειακή'' φωτογραφία του ΦoΔΣΑ είχε απουσίες. Τυχαίο;

Ο απολογισμός του Α’ εξαμήνου του Γραφείου Τουριστικής Προβολής & Ανάπτυξης του Δήμου Κω

Τουρισμος Πέμπτη, 15η Ιουλίου 2021
158562eb424001f732ccab20fb92b75b.jpg

Το γραφείο Τουριστικής προβολής & Ανάπτυξης του Δήμου Κω παρουσιάζει τις διάφορες δράσεις προβολής και ανάπτυξης για το πρώτο εξάμηνο του 2021 καθώς και τις συναντήσεις που πραγματοποιήθηκαν και αφορούν το τουριστικό προϊόν της Κω.

Για να δείτε τον απολογισμό, πατήστε εδώ!

Η Σέβη Βλάχου Αντιδήμαρχος Τουρισμού, Πολιτισμού & Αθλητισμού / Πρόεδρος Επιτροπής Τουριστικής Προβολής & Ανάπτυξης, με αφορμή τον απολογισμό δήλωσε:

Φίλες και φίλοι,

Τουρισμός είμαστε όλοι. Αυτή τη φιλοσοφία στηρίζουμε και κάνουμε πράξη ως Δήμος και ως Γραφείο Τουριστικής Προβολής & Ανάπτυξης.

Εργαζόμαστε με σχέδιο και συνεργαζόμαστε με όλους. Αφουγκραζόμαστε τις ανάγκες και τις ανησυχίες των συμπολιτών μας, παρακολουθούμε τις τάσεις και σχεδιάζουμε προσεκτικά τα επόμενα βήματα, μελετώντας τα νέα δεδομένα.


Η Κως συστήνεται ξανά. Η Κως που αγαπάμε δημιουργεί, πρωτοπορεί και προοδεύει. Με ενότητα, με τη συμβολή καθενός από εμάς.

Κοντά στη φύση, μαζί με τους ανθρώπους της, προσφέρει μοναδικές εμπειρίες, αξέχαστες συγκινήσεις και μια μοναδική αίσθηση ελευθερίας.
Αυτό είναι το καλοκαίρι της Κω


ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ
Ο σύνδεσμος αντιγράφηκε!
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
stighmiotipo-othonis-2025-06-16-130216.png
Παραλίγο Τραγωδία στην Αβέρωφ – Μηχανάκι πήγε να πατήσει κοριτσάκι που πετάχτηκε στον δρόμο!

Ένα σοκαριστικό περιστατικό που σημειώθηκε το πρωί της Δευτέρας 16 Ιουνίου στην οδό Αβέρωφ.

ΑΓΓΕΛΙΕΣ & ADVERTORIALS
15 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ
ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ
ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΗΝ ΚΩ
28 °C
Δευτέρα, 16 Ιουνίου 1:10ΜΜ
ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ
ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ
Απαγορεύεται ρητά η αναπαραγωγή κειμένου ή φωτογραφιών χωρίς άδεια.
Made by Reach Web Agency