Το Λιμενικό αναλαμβάνει από αύριο τους ελέγχους για την επιβίβαση στα πλοία

Πολιτικη Τετάρτη, 14η Ιουλίου 2021
cb5a6dd46e285a212b69744820de18e1.jpg

Από αύριο Πέμπτη, τους ελέγχους για την επιβίβαση στα πλοία, αναλαμβάνουν τα στελέχη του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής.

Αυτό αποφασίσθηκε στην διάρκεια σημερινής σύσκεψης με την ηγεσία του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής.

Η απόφασή αυτή διασφαλίζει την πληρότητα στους ελέγχους και κατά συνέπεια τη μέγιστη δυνατή προστασία της υγείας των επιβατών, που αποτελεί σταθερή προτεραιότητα του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής.

Ο Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Γιάννης Πλακιωτάκης μετά το πέρας της σύσκεψης δήλωσε τα εξής :

«Ζητώ τη συνεργασία όλων όσων πρόκειται να ταξιδέψουν με πλοία. Παρακαλώ να έχουν μαζί τους τα απαραίτητα έγγραφα, να τηρούν σχολαστικά τα μέτρα προστασίας, να ακολουθούν τις υποδείξεις των γυναικών και των ανδρών του Λιμενικού Σώματος. Επίσης, για την διευκόλυνσή τους, να βρίσκονται στο λιμάνι τουλάχιστον μιάμιση ώρα πριν την προγραμματισμένη ώρα αναχώρησης του πλοίου . Με εμβολιασμό, τήρηση των μέτρων και υπευθυνότητα, μπορούμε να χαρούμε υγιείς το φετινό καλοκαίρι».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
15 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ
ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ
ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΗΝ ΚΩ
27 °C
Σάββατο, 5 Ιουλίου 5:32ΠΜ
ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ
ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ
Απαγορεύεται ρητά η αναπαραγωγή κειμένου ή φωτογραφιών χωρίς άδεια.
Made by Reach Web Agency