Ομιλία Βουλευτή Δωδ/σου Ιωάννη Παππά για το σ/ν του Υπ. Οικονομικών.
Ομιλία παρέθεσε ο Βουλευτής Δωδεκανήσου ΙωάννηςΠαππάς, στη Βουλή των Ελλήνων , για το σ/ν του Υπ. Οικονομικών: «Μεσοπρόθεσμο Πλαίσιο Δημοσιονομικής Στρατηγικής 2022-2025».
Ο κ. Παππάς στην ομιλία του ανέφερε χαρακτηριστικά, πως η χώρα έχει μπει σε τροχιά ανάπτυξης, κοιτάζοντας το μέλλον με ελπίδα και κυρίως με σχέδιο, ενώ δεν παρέλειψε να κάνει αναφορά στη θλιβερή́ περίοδο του δημοψηφίσματος του 2015 κατά τη διακυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.
Τόνισε τα αρνητικά αποτελέσματα του δημοψηφίσματος στα δημοσιονομικά αλλά και στην εικόνα που δημιούργησε η χώρα στη διεθνή πολιτική σκηνή, και με αφορμή τη συμπλήρωση 6 ετών από εκείνες τις ημέρες, επισήμανε πως «Η Ελλάδα έγινε η μοναδική χώρα-μέλος της Ευρωζώνης που αθέτησε πληρωμή στο ΔΝΤ και με την ευγενική́ χορηγία του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ μπήκαμε στην ίδια λίστα με χώρες του Τρίτου Κόσμου όπως η Σομαλία, η Ζιμπάμπουε και το Σουδάν.»
Τόνισε επίσης, πως στόχος της κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας δεν είναι μόνο η οικονομική́ ανάπτυξη αλλά και η θετική επίδραση της οικονομίας στην κοινωνία, η οποία επλήγη από την πανδημία.
Παρέθεσεαναλυτικά τα μέτρα στήριξης που διέθεσε η Κυβέρνηση, από την έναρξη της πανδημίας, ενώ αναλυτική ήταν και η αναφορά του για όσα ορίζει το νομοσχέδιο του Υπουργείου Οικονομικών.
Κλείνοντας την ομιλία του, παρακάλεσε τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ να μην πετούν πυροτεχνήματα επιθυμώντας να υφαρπάζουν ψήφους, αλλά να καταθέτουν και εκείνοι γόνιμες και σοβαρές προτάσεις, τονίζοντας πως η Κυβέρνηση θα τις ακούσει και θα τις επεξεργαστεί.
Στο ζήτημα διαχείρισης των απορριμμάτων στην Κάλυμνο αναφέρθηκε ο Γιώργος Μαύρος, επισημαίνοντας ότι η μεταφορά στην Κω δεν συνιστά ολοκληρωμένη λύση για τα ογκώδη και ανακυκλώσιμα υλικά
Το Ημερήσιο Γυμνάσιο με Λυκειακές Τάξεις Νισύρου προεπιλέχθηκε για συμμετοχή στο πρόγραμμα «Μαριέττα Γιαννάκου», εξέλιξη που ανοίγει τον δρόμο για την ανακαίνιση της σχολικής μονάδας.
Μικρή αύξηση της επιβατικής κίνησης κατά 0,8% καταγράφηκε τον Σεπτέμβριο στον Αερολιμένα Κω «Ιπποκράτης», όπου διακινήθηκαν συνολικά 520.088 επιβάτες σύμφωνα με τα στοιχεία της Fraport Greece
Κοινοβουλευτική αναφορά προς το Υπουργείο Ναυτιλίας κατέθεσε ο βουλευτής Δωδεκανήσου Βασίλης Α. Υψηλάντης, αναδεικνύοντας το ιδιαίτερα αυξημένο κόστος της ακτοπλοϊκής μετακίνησης που επιβαρύνει τα αθλητικά σωματεία των νησιών
Θα λαμβάνετε ειδοποιήσεις για τα σημαντικά νέα της Κω. Ενεργοποιήστε τις για να μαθαίνετε πρώτοι τα σημαντικά νέα της Κω. Τις έχετε μπλοκάρει. Επιτρέψτε τις από τις ρυθμίσεις του browser για το kosnews24.gr. Στο iPhone και το iPad λειτουργούν αφού προσθέσετε το Kosnews24 στην οθόνη Αφετηρίας.
Η σύνδεση αποκαταστάθηκε
Είστε πάλι συνδεδεμένοι
Χωρίς σύνδεση
Ελέγξτε τη σύνδεσή σας