Σύμφωνα με έγκυρες και αξιόπιστες πληροφορίες του kosnews24.gr μέχρι το τέλος της επόμενης εβδομάδας το αργότερο, θα έρθει νέος καρδιολόγος στο νοσοκομείο της Κω.
Η Διοίκηση της 2ης Υγειονομικής Περιφέρειας Πειραιώς & Αιγαίου προχώρησε όλες τις απαραίτητες διαδικασίες και εντός της εβδομάδος θα δημοσιευθεί σε ΦΕΚ η πρόσληψη του γιατρού που θα έρθει να υπηρετήσει στο Νοσοκομείο της Κω, ενώ το αργότερο μέχρι το τέλος της επόμενης εβδομάδας ο νέος γιατρός θα βρίσκεται στο νησί μας.
Για αύριο Κυριακή 18 Οκτωβρίου αναβλήθηκε το σημερινό πρόγραμμα των Πανελλήνιων Αγώνων Ποδηλασίας Special Olympics Hellas, λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών που επικρατούν στην Κω
Ο 80χρονος προσέγγισε ανήλικη σε δημόσιο χώρο και επιδίωξε συνάντηση μαζί της με παραπλανητικό μέσο την παροχή χρηματικού ποσού, πριν συλληφθεί από αστυνομικούς στο σημείο συνάντησης
Στην ομιλία του, ο κ. Μανούσης ανέλυσε πώς η σύγχρονη Μοριακή Βιολογία και η Νευροεπιστήμη έρχονται να επαληθεύσουν την αρχαία διανόηση περί «κράσεως» και αμοιβαίας επίδρασης σώματος και νόου
Ο Γ.Σ. Εύδαμος Κω συγχαίρει τις αθλήτριές του που συμμετείχαν και διακρίθηκαν στους 37ους Αιγαιοπελαγίτικους Αγώνες Στίβου.
Θα λαμβάνετε ειδοποιήσεις για τα σημαντικά νέα της Κω. Ενεργοποιήστε τις για να μαθαίνετε πρώτοι τα σημαντικά νέα της Κω. Τις έχετε μπλοκάρει. Επιτρέψτε τις από τις ρυθμίσεις του browser για το kosnews24.gr. Στο iPhone και το iPad λειτουργούν αφού προσθέσετε το Kosnews24 στην οθόνη Αφετηρίας.
Η σύνδεση αποκαταστάθηκε
Είστε πάλι συνδεδεμένοι
Χωρίς σύνδεση
Ελέγξτε τη σύνδεσή σας