ΣΤΑ
ΓΡΗΓΟΡΑ
H ''οικογενειακή'' φωτογραφία του ΦoΔΣΑ είχε απουσίες. Τυχαίο;

Χωρίς καραντίνα και PCR οι Ολλανδοί που επιστρέφουν από διακοπές στα νησιά του Αιγαίου

Τουρισμος Δευτέρα, 10η Μαΐου 2021
e860dcfa7f0612ac1344df3e90736117.jpg
Σε αναπροσαρμογή των κανόνων αναφορικά με την καραντίνα και την εξέταση PCR, μετά από διακοπές στα ελληνικά νησιά, προχώρησε η Ολλανδία.
Συγκεκριμένα από τις 8 Μαϊου οι Ολλανδοί τουρίστες που επιστρέφουν από διακοπές στα νησιά του Βορείου και Νοτίου Αιγαίου, δεν θα μπαίνουν σε καραντίνα, ούτε υποχρεώνονται σε PCR test.
Ωστόσο σύμφωνα με την ταξιδιωτική συμβουλή του ολλανδικού υπουργείου Εξωτερικών, η Ελλάδα συνολικά είναι στην πορτοκαλί κατηγορία και υπάρχει σύσταση για αποφυγή ταξιδιών.
Η ταξιδιωτική συμβουλή του υπουργείου Εξωτερικών, αναφέρει τα εξής:
“Λόγω του κορωνοϊού, το ολλανδικό υπουργικό συμβούλιο συμβουλεύει ενάντια στα ταξίδια στο εξωτερικό. Επίσης, μην ταξιδεύετε στην Ολλανδία από το εξωτερικό εάν δεν είναι πραγματικά απαραίτητο. Μετά από μια διαμονή στα νησιά του Βόρειου και Νοτίου Αιγαίου, δεν χρειάζεται πλέον να μείνετε σε καραντίνα κατά την επιστροφή στις Κάτω Χώρες από τις 8 Μαΐου 2021.
Από τις 8 Μαΐου 2021, δεν απαιτείται πλέον εξέταση PCR για την επιστροφή από τα νησιά του Βορείου και Νοτίου Αιγαίου.
Αυτά τα μέτρα εξακολουθούν να ισχύουν για την υπόλοιπη Ελλάδα.
Υπάρχουν επίσης περιορισμοί εισόδου για αεροπορικά ταξίδια από την Ολλανδία στην Ελλάδα.
Όλη η Ελλάδα παραμένει πορτοκαλί.
Διαβάστε ολόκληρες τις ταξιδιωτικές συμβουλές.
Για περιορισμούς εισόδου και εξόδου, τοπικά μέτρα κορώνας, πληροφορίες σχετικά με υποχρεωτικές δοκιμές και καραντίνα στο σπίτι, ανατρέξτε στην ενότητα «Coronavirus»”.
Σημειώνεται ότι πολύ μεγάλη διαφήμιση στην Ολλανδία αποτέλεσε η άφιξη των 187 Ολλανδών τουριστών στις αρχές Απριλίου στη Ρόδο, σε ξενοδοχείο του ομίλου Μήτση, από τον μεγάλο tour operator Sunweb, στο πλαίσιο πιλοτικού προγράμματος, θέμα που ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ δημοσίευσε το ΧΡΗΜΑ & ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ, και το οποίο ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία.
Υπενθυμίζεται ότι κατά τη διάρκεια του προγράμματος οι συμμετέχοντες δεν έβγαιναν από το ξενοδοχείο καθ’ όλη τη διάρκεια παραμονής τους στο «σμαραγδένιο νησί».
Ενδεικτικό της επιτυχίας του προγράμματος ήταν το γεγονός ότι η TUI σε συνεργασία με την Corendon υλοποίησαν μετά το ελληνικό πρόγραμμα, αντίστοιχο στην Ισπανία.
Πηγή: money-tourism.gr
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ
Ο σύνδεσμος αντιγράφηκε!
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
stighmiotipo-othonis-2025-06-16-130216.png
Παραλίγο Τραγωδία στην Αβέρωφ – Μηχανάκι πήγε να πατήσει κοριτσάκι που πετάχτηκε στον δρόμο!

Ένα σοκαριστικό περιστατικό που σημειώθηκε το πρωί της Δευτέρας 16 Ιουνίου στην οδό Αβέρωφ.

ΑΓΓΕΛΙΕΣ & ADVERTORIALS
15 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ
ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ
ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΗΝ ΚΩ
28 °C
Δευτέρα, 16 Ιουνίου 9:14ΜΜ
ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ
ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ
Απαγορεύεται ρητά η αναπαραγωγή κειμένου ή φωτογραφιών χωρίς άδεια.
Made by Reach Web Agency