Χ. Κόκκινος: Η επιχείρηση χρηματοδότησης ανύπαρκτου περιοδικού εκθέτει την Περιφερειακή Αρχή Νοτίου Αιγαίου

Πολιτικη Τετάρτη, 5η Μαΐου 2021
5b4966b47610f96aac10809c3516b9ef.jpg

<< ΠΝΟΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ >>
ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΚΟΚΚΙΝΟΣ

Ρόδος 5/5/2021

<< Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΥ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ ΕΚΘΕΤΕΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΑΡΧΗ Ν. ΑΙΓΑΙΟΥ >>

Η απόφαση της χρηματοδότησης ανύπαρκτου περιοδικού της Μυκόνου από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου δημιουργεί νέο μεγάλο πολιτικό και ηθικό ζήτημα και για το πώς διαχειρίζεται τις περιβόητες χρηματοδοτήσεις η Περιφερειακή Αρχή Νοτίου Αιγαίου του κ. Χατζημάρκου .

Είναι ιδιαίτερα σοβαρή , η πρόσφατη αποκάλυψη που πραγματοποιήθηκε από ΜΜΕ και μετά από έρευνα στο << Διαύγεια >>, ότι υπήρξε απόφαση να χρηματοδοτηθεί από την Π.Ν.Α με το ποσό των 3.100 Ευρώ πλέον του Φ.Π.Α , περιοδικό που δεν έχει κυκλοφορήσει και δεν κυκλοφόρησε ούτε τον Απρίλιο του 2021 . Η χρηματοδότηση δεν πραγματοποιήθηκε λόγω της αποκάλυψής της σκανδαλώδους απόφασης .

Ο Χωρικός Αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων στην προσπάθεια του να << διασκεδάσει >> την άσχημη εξέλιξη αναφέρθηκε << σε λάθος υπάλληλου και εκ παραδρομής ενέργεια >> …. Βέβαια αυτό δεν μας προξενεί εντύπωση ….! Όταν η Περιφερειακή Αρχή Νοτίου Αιγαίου και ο κ. Χατζημάρκος υποπίπτουν σε λάθος ενέργειες και << γκάφες >> πάντα φταίει κάποιος άλλος ...! Θυμίζουμε ότι << υπάλληλος έφταιγε >> που ορίστηκε (χωρίς να έχει και τα τυπικά προσόντα) στην Α.Μ.Κ.Ε – << Γαληνός >> επιστημονική υπεύθυνος η κα. Χ. Γιασιράνη ! Άραγε δεν το ήξερε η ίδια όταν ασκούσε τα καθήκοντα της και συμμετείχε στις διαδικασίες ?

Γεννιούνται τα παρακάτω ερωτήματα :
- Αν δεν αποκαλυπτόταν η σκανδαλώδης απόφαση πως θα σταματούσαν την χρηματοδότηση του ανυπάρκτου εντύπου ?

- Ποιος είναι τελικά ο/η υπάλληλος (αν τελικά φταίει υπάλληλος ….) που έκανε το << λάθος >> και εκθέτει την Περιφέρεια και την Περιφερειακή Αρχή Νοτίου Αιγαίου ?

- Ποιος αποκλείει ότι έχουν γίνει παρόμοιες ενέργειες για επιχορηγήσεις που οργίασαν οι φήμες αλλά δεν υπήρξε αντίστοιχη αποκάλυψη ?

- Πότε μέτρησε η Περιφερειακή Αρχή Νοτίου Αιγαίου τα αποτελέσματα των επιχορηγήσεων που πραγματοποιεί και μάλιστα με σοβαρά χρηματικά ποσά και με αναθέσεις ?

- Ποια μέτρα έλαβε η ηγεσία της Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου για να διασφαλίσει τον Αυτοδιοικητικό θεσμό από τέτοια λάθη και για τους υπάλληλους που έκαναν <<τα λάθη>> πως σκέφτεται να ενεργήσει ? (και για την << Γαληνός >> και για την χρηματοδότηση του ανυπάρκτου περιοδικού).

Είναι πλέον γνωστή η << επιλεκτική >> η ευαισθησία της Περιφερειακής Αρχής Νοτίου Αιγαίου και γνωστή και η << ηθικολογία >> της καθώς και το περίεργο <<ερευνητικό>> της έργο !
Έχουμε όλο το δικαίωμα να αμφισβητούμε ότι το λάθος έγινε από υπάλληλους και στην περίπτωση της <<Γαληνός>> και στο ανύπαρκτο περιοδικό της Μυκόνου! Δεν τόλμησαν ούτε τα ονόματα τους να αναφέρουν !
Έχουμε απαίτηση και ζητάμε ουσιαστικές απαντήσεις από την ηγεσία της Π.Ν.Α
Αν μπορούν…. διότι μέχρι τώρα όταν στριμώχνονται βρίζουν και λασπολογούν και στην προσπάθεια αυτή << επιστρατεύονται >> χρηματοδοτούμενα – επιχορηγούμενα << δεκανίκια >> της !


ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΚΟΚΚΙΝΟΣ
Επικεφαλής του Περιφερειακού Συνδυασμού << ΠΝΟΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ >> - Περιφερειακός Σύμβουλος Π.Ε Ρόδου – Αντιπρόεδρος Εποπτικού Συμβουλίου ΕΝ.ΠΕ και Κ.Π. Α.Δ.Ε.Δ.Υ.

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ
Ο σύνδεσμος αντιγράφηκε!
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
img_7867.jpeg
Συνάντηση εργασίας της Υφυπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας Μαριλένα Σούκουλη - Βιλιάλη με τον Γενικό Γραμματέα ΤΕΕ Αντώνη Γιαννικουρή

Στο επίκεντρο ο χαρακτηρισμός του οδικού δικτύου, η Κατηγορία 5 και τα Τοπικά Πολεοδομικά Σχέδια

astynomianew.jpg
Σύλληψη αλλοδαπού για πλαστογραφία στην Κω

Συνελήφθη στο αεροδρόμιο της Κω ένας 21χρονος αλλοδαπός, ο οποίος επιχείρησε να επιβιβαστεί σε πτήση με προορισμό το Βέλγιο κάνοντας χρήση πλαστών ταξιδιωτικών εγγράφων

stighmiotipo-othonis-2026-10-14-131924.png
Το πρόγραμμα εορτασμού της 28ης Οκτωβρίου στην πόλη της Κω

Οι εκδηλώσεις για τον εορτασμό της 28ης Οκτωβρίου στην πόλη της Κω περιλαμβάνουν επίσημη δοξολογία, κατάθεση στεφάνων, παρέλαση μαθητικών και στρατιωτικών τμημάτων και παραδοσιακούς χορούς

purosvestikiww.jpg
Καταστράφηκε επιχείρηση εστίασης στο Μαστιχάρι από πυρκαγιά

Φωτιά εκδηλώθηκε το πρωί της Τετάρτης σε επιχείρηση εστίασης στο Μαστιχάρι της Κω, η οποία υπέστη εκτεταμένες ζημιές με την καταστροφή να είναι σχεδόν ολοκληρωτική

ΑΓΓΕΛΙΕΣ & ADVERTORIALS
15 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ
ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ
ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΗΝ ΚΩ
17 °C
Τετάρτη, 14 Οκτωβρίου 1:37ΜΜ
ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ
ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ
Απαγορεύεται ρητά η αναπαραγωγή κειμένου ή φωτογραφιών χωρίς άδεια.
Made by Reach Web Agency

Θα λαμβάνετε ειδοποιήσεις για τα σημαντικά νέα της Κω. Ενεργοποιήστε τις για να μαθαίνετε πρώτοι τα σημαντικά νέα της Κω. Τις έχετε μπλοκάρει. Επιτρέψτε τις από τις ρυθμίσεις του browser για το kosnews24.gr. Στο iPhone και το iPad λειτουργούν αφού προσθέσετε το Kosnews24 στην οθόνη Αφετηρίας.

Προσθήκη στην οθόνη Αφετηρίας

Στο iPhone και το iPad οι ειδοποιήσεις λειτουργούν όταν ανοίγετε το Kosnews24 από την οθόνη Αφετηρίας.

  1. Πατήστε το κουμπί «Κοινή χρήση» . Αν δεν το βλέπετε, πατήστε πρώτα τις τρεις τελείες δίπλα στη διεύθυνση.
    Πατήστε το κουμπί «Κοινή χρήση» στη γραμμή διευθύνσεων ή στο μενού του browser.
  2. Κάντε κύλιση προς τα κάτω και πατήστε «Προσθήκη στην οθόνη Αφετηρίας».
  3. Αν εμφανίζεται το «Άνοιγμα ως εφαρμογής Ιστού», αφήστε το ενεργό. Μετά πατήστε «Προσθήκη».
  4. Ανοίξτε το Kosnews24 από την οθόνη Αφετηρίας και ενεργοποιήστε τις ειδοποιήσεις.

Η σύνδεση αποκαταστάθηκε

Είστε πάλι συνδεδεμένοι

Χωρίς σύνδεση

Ελέγξτε τη σύνδεσή σας