Το σχολικό έτος θα παραταθεί ως την Παρασκευή 25 Ιουνίου για τα νηπιαγωγεία και δημοτικά σχολεία και έως την Παρασκευή 11 Ιουνίου για τα γυμνάσια και λύκεια, όπως είπε πριν από λίγη ώρα η υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως.Όπως σημείωσε η υπουργός , δεν θα γίνουν φέτος οι προαγωγικές και απολυτήριες εξετάσεις.
Παράλληλα, η υπουργός Παιδείας ανακοίνωσε πως στις 14 Ιουνίου θα διεξαχθούν οι Πανελλαδικές Εξετάσεις, κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου, όπου παρουσιάστηκε το πλαίσιο επαναλειτουργίας των σχολείων.
Η κ. Κεραμέως αναφερόμενη στα 1.753 θετικά αποτελέσματα από τα self test είπε ότι είναι χρήσιμο εργαλείο για να περιοριστεί η διασπορά του ιού.
Οι μαθητές και οι εκπαιδευτικοί από τις 10 Μαΐου θα πρέπει να υποβάλλονται σε self test δυο φορές την εβδομάδα για να μπορέσουν να παρακολουθήσουν τα μαθήματα.
Χθες ο πρωθυπουργός στο μήνυμά του προς τους πολίτες ανακοίνωσε ότι νηπιαγωγεία, δημοτικά και γυμνάσια θα ανοίξουν στις 10 Μαΐου.
Tέσσερα οχήματα παρασύρθηκαν στη θάλασσα - Σε έξι ώρες έπεσαν 202 χιλιοστά βροχής - Πλημμυρισμένοι δρόμοι και μεγάλα προβλήματα στο νησί - Δείτε βίντεο
Στο επίκεντρο ο χαρακτηρισμός του οδικού δικτύου, η Κατηγορία 5 και τα Τοπικά Πολεοδομικά Σχέδια
Συνελήφθη στο αεροδρόμιο της Κω ένας 21χρονος αλλοδαπός, ο οποίος επιχείρησε να επιβιβαστεί σε πτήση με προορισμό το Βέλγιο κάνοντας χρήση πλαστών ταξιδιωτικών εγγράφων
Οι εκδηλώσεις για τον εορτασμό της 28ης Οκτωβρίου στην πόλη της Κω περιλαμβάνουν επίσημη δοξολογία, κατάθεση στεφάνων, παρέλαση μαθητικών και στρατιωτικών τμημάτων και παραδοσιακούς χορούς
Θα λαμβάνετε ειδοποιήσεις για τα σημαντικά νέα της Κω. Ενεργοποιήστε τις για να μαθαίνετε πρώτοι τα σημαντικά νέα της Κω. Τις έχετε μπλοκάρει. Επιτρέψτε τις από τις ρυθμίσεις του browser για το kosnews24.gr. Στο iPhone και το iPad λειτουργούν αφού προσθέσετε το Kosnews24 στην οθόνη Αφετηρίας.
Η σύνδεση αποκαταστάθηκε
Είστε πάλι συνδεδεμένοι
Χωρίς σύνδεση
Ελέγξτε τη σύνδεσή σας