Συγχαρητήρια δήλωση του Δημάρχου Κω για τον Αλκιβιάδη Χατζηνικολάου

Κοινωνια Πέμπτη, 15η Απριλίου 2021
7cb085bc2a146047855baf75f324917a.jpg

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Με την ευκαιρία αναγόρευσης του συμπατριώτη μας εκπαιδευτικού Αλκιβιάδη Χατζηνικολάου σε Διδάκτορα του Πανεπιστημίου Αιγαίου, ο Δήμαρχος Θεοδόσης Νικηταράς, έκανε την παρακάτω δήλωση:

«Χαίρομαι ιδιαίτερα όταν ένας καλός φίλος και άξιος συμπολίτης μας, όπως ο Αλκιβιάδης Χατζηνικολάου, αγωνίζεται και επιτυγχάνει στόχους.

Η αναγόρευσή του σε Διδάκτορα του Πανεπιστημίου Αιγαίου αποτελεί προσωπική δικαίωση, για τον ίδιο και την οικογένειά του, αλλά και φωτεινό παράδειγμα για τους συμπατριώτες μας.

Ο Αλκιβιάδης Χατζηνικολάου είναι συμπολίτης που εμπνέει σεβασμό, με ενδιαφέρον, άποψη, συμμετοχή και προσφορά στα δρώμενα του τόπου μας.

Κόσμησε το Δημοτικό Συμβούλιο με την παρουσία, τις ιδέες και προτάσεις του.

Σε οικογένεια εκπαιδευτικών και ο ίδιος, τιμά τον πολυσύνθετο ρόλο του, τόσο στην τάξη όσο και από θέση διοίκησης.

Η προσπάθεια που κατέβαλλε και το επιτυχές αποτέλεσμα αυτής, αποτελεί παράδειγμα μόρφωσης και εξέλιξης.

Φίλε Αλκιβιάδη, σου εύχομαι να είσαι πάντα υγιής και δυνατός, να συνεχίσεις την προσφορά σου στους νέους μας μέσα από το εκπαιδευτικό σου έργο και στην κοινωνία του νησιού μας που έχει ανάγκη το φιλοπρόοδο ανθρώπινο δυναμικό της».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
15 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ
ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ
ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΗΝ ΚΩ
35 °C
Τετάρτη, 23 Ιουλίου 9:22ΜΜ
ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ
ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ
Απαγορεύεται ρητά η αναπαραγωγή κειμένου ή φωτογραφιών χωρίς άδεια.
Made by Reach Web Agency