ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΩ
Στην χθεσινή επιστολή του Δημάρχου Κω Θεοδόση Νικηταρά στο Υπουργείο Μετανάστευσης & Ασύλου, με την οποία αντέδρασε στην μετακίνηση προσφύγων και μεταναστών στο ΚΥΤ της Κω, απάντησε ο Γενικός Γραμματέας Υποδοχής Αιτούντων Άσυλο Εμμανουήλ Λογοθέτης, ο οποίος δηλώνει ότι όσοι μετακινήθηκαν από Ρόδο, προκειμένου να προωθηθούν στην Ηπειρωτική Ελλάδα, πρόκειται να ταυτοποιηθούν στο ΚΥΤ Κω και θα αναχωρήσουν άμεσα.
Ο κ. Λογοθέτης τονίζει ότι δεν πρόκειται να αυξηθεί ο αριθμός των διαμενόντων του ΚΥΤ Κω κατόπιν των ανωτέρω ενεργειών.
Σημειώνει μάλιστα ότι το ΚΥΤ Κω έχει αποσυμφορηθεί τον τελευταίο χρόνο, φιλοξενεί αυτή την περίοδο 76 άτομα οι οποίοι είναι αναγνωρισμένοι πρόσφυγες και πρόκειται να αναχωρήσουν το συντομότερο δυνατόν.
Γραφείο Τύπου
Η επιστολή του κ. Λογοθέτη
Tέσσερα οχήματα παρασύρθηκαν στη θάλασσα - Σε έξι ώρες έπεσαν 202 χιλιοστά βροχής - Πλημμυρισμένοι δρόμοι και μεγάλα προβλήματα στο νησί
Στο επίκεντρο ο χαρακτηρισμός του οδικού δικτύου, η Κατηγορία 5 και τα Τοπικά Πολεοδομικά Σχέδια
Συνελήφθη στο αεροδρόμιο της Κω ένας 21χρονος αλλοδαπός, ο οποίος επιχείρησε να επιβιβαστεί σε πτήση με προορισμό το Βέλγιο κάνοντας χρήση πλαστών ταξιδιωτικών εγγράφων
Θα λαμβάνετε ειδοποιήσεις για τα σημαντικά νέα της Κω. Ενεργοποιήστε τις για να μαθαίνετε πρώτοι τα σημαντικά νέα της Κω. Τις έχετε μπλοκάρει. Επιτρέψτε τις από τις ρυθμίσεις του browser για το kosnews24.gr. Στο iPhone και το iPad λειτουργούν αφού προσθέσετε το Kosnews24 στην οθόνη Αφετηρίας.
Η σύνδεση αποκαταστάθηκε
Είστε πάλι συνδεδεμένοι
Χωρίς σύνδεση
Ελέγξτε τη σύνδεσή σας