ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΩ
Δημοπρασία προκηρύσσει ο Δήμος Κω για την εκμίσθωση χώρων απλής χρήσης αιγιαλού & παραλίας για εκμετάλλευση, με σκοπό την τοποθέτηση ομπρελοκαθισμάτων, θαλάσσιων μέσων αναψυχής και την λειτουργία αυτοκινούμενων ή ρυμουλκούμενων τροχήλατων αναψυκτήριων για την εξυπηρέτηση των λουομένων.
Η δημοπρασία είναι φανερή, πλειοδοτική και προφορική. Θα διενεργηθεί την Πέμπτη 22 Απριλίου, στο γραφείο κάθε Δημοτικής Κοινότητας για τα τμήματα που βρίσκονται εντός των ορίων της και στο Τμήμα Παροχής Υπηρεσιών, για τη Δημοτική Ενότητα Κω.
Αναλυτικά το πρόγραμμα:
Σε περίπτωση που προκύψουν άγονα τμήματα της 1ης δημοπρασίας θα διενεργηθεί και 2η δημοπρασία, την Μεγάλη Πέμπτη 29 Απριλίου, στο ίδιο μέρος και την ίδια ώρα ανά Δημοτική Κοινότητα όπως αναφέρθηκε προηγουμένως.
Η διάρκεια της μίσθωσης θα είναι για ΔΥΟ (2) ΕΤΗ, με λήξη των συμβάσεων παραχώρησης απλής χρήσης αποκλειστικά στις 31.12.2022.
Πληροφορίες για τη διαδικασία της δημοπρασίας, τα δικαιολογητικά, τις θέσεις των τμημάτων κοινόχρηστου χώρου αιγιαλού και παραλίας που δημοπρατούνται, τους κωδικούς αριθμούς και τους σχετικούς χάρτες αυτών, παρέχονται από το Τμήμα Παροχής Υπηρεσιών και από τα γραφεία των Δημοτικών Κοινοτήτων κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.
Πληροφορίες στα τηλέφωνα :
Το πλήρες κείμενο της προκήρυξης βρίσκεται αναρτημένο στην ιστοσελίδα του Δήμου Κω www.kos.gov.gr ενώ αντίγραφο της διακήρυξης χορηγείται ή αποστέλλεται στους ενδιαφερόμενους ύστερα από αίτηση που υποβάλλεται στις παραπάνω υπηρεσίες.
Γραφείο Τύπου
Δείτε τις περιοχές!
Νέα επιτυχία για τον Κώο αθλητή Δημήτρη Χατζηνικολάου!
Μεγάλη διάκριση για τον Γ.Σ. ΗΠΙΟΝΗ ΚΩ
Γράφει ο Καΐσερλης Κώστας