Μάνος Κόνσολας: Ενεργοποιείται και το Κ.Υ. Αντιμάχειας Κω, ως εμβολιαστικό κέντρο - Εμβολιαστικά κέντρα σε Κάρπαθο και Κάλυμνο τις επόμενες μέρες

Πολιτικη Τετάρτη, 7η Απριλίου 2021
899ff026a763387736ba6be7cd5d619f.jpg

ΜΑΝΟΣ ΚΟΝΣΟΛΑΣ: «Εμβολιαστικά κέντρα σε Κάρπαθο και Κάλυμνο τις επόμενες μέρες. Ενεργοποιείται και το Κ.Υ. Αντιμάχειας Κω, ως εμβολιαστικό κέντρο»

Όλοι οι πολίτες της Καρπάθου και της Καλύμνου θα εμβολιαστούν στον τόπο κατοικίας τους. Την ερχόμενη εβδομάδα θα λειτουργήσουν τα εμβολιαστικά κέντρα στην Κάρπαθο και στην Κάλυμνο, μετά από την ενημέρωση που είχε ο Βουλευτής Δωδεκανήσου, κ. Μάνος Κόνσολας, με την ηγεσία του Υπουργείου Υγείας.

Μέσα στον Απρίλιο θα λειτουργήσει και το εμβολιαστικό κέντρο στο Κ.Υ.Αντιμάχειας στην Κω, που αποτέλεσε και αυτό πρόταση του Βουλευτή Δωδεκανήσου, κ. Μάνου Κονσόλα.

Ο Βουλευτής είχε αναδείξει πριν από δύο ημέρες το πρόβλημα που είχε δημιουργηθεί με την ηλεκτρονική εφαρμογή που έστελνε πολίτες της Καρπάθου στη Ρόδο προκειμένου να εμβολιαστούν, ενώ είχε θέσει και το ζήτημα άμεσης λειτουργίας του εμβολιαστικού κέντρου στην Κάλυμνο.

Σε δήλωσή του ο Μάνος Κόνσολας τονίζει:

«Σε μια οριακή κατάσταση, λογικό είναι να υπάρχουν και λάθη που όμως πρέπει να διορθώνονται.

Οι πολίτες της Καρπάθου και της Καλύμνου θα εμβολιαστούν στο νησί τους, δεν θα χρειαστεί να μετακινηθούν. Αυτό επιβάλει η λογική.

Στο τραπέζι εξακολουθεί να είναι και η πρότασή μου για κινητό συνεργείο που θα εμβολιάσει τους ηλικιωμένους και τους κατοίκους στα ορεινά και απομακρυσμένα χωριά της Καρπάθου.

Παράλληλα, η λειτουργία του εμβολιαστικού κέντρου στο Κ.Υ.Αντιμάχειας Κω θα εξυπηρετήσει τους πολίτες των Δ.Ε. Ηρακλειδών και Δικαίου και θα αποσυμφορήσει το νοσοκομείο του νησιού από το εμβολιαστικό έργο».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΓΓΕΛΙΕΣ & ADVERTORIALS
15 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ
ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ
ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΗΝ ΚΩ
15 °C
Τετάρτη, 8 Απριλίου 7:59ΠΜ
ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ
ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ
Απαγορεύεται ρητά η αναπαραγωγή κειμένου ή φωτογραφιών χωρίς άδεια.
Made by Reach Web Agency