ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΩ
Ψηφίζουν και στην Κω οι Βούλγαροι πολίτες, την Κυριακή 4 Απριλίου
Κοινοβουλευτικές εκλογές θα διενεργηθούν στη Βουλγαρία, μεθαύριο Κυριακή 4 Απριλίου.
Στην Κω θα λειτουργήσει εκλογικό κέντρο, για τους Βούλγαρους πολίτες που διαμένουν στο νησί μας.
Η ψηφοφορία θα διεξαχθεί από τις 07.00 έως τις 20.00.
Με απόφαση Δημάρχου, μετά από αίτημα του Πρέσβη της Δημοκρατίας της Βουλγαρίας στην Αθήνα, διατέθηκε για αυτό το σκοπό, ως χώρος διεξαγωγής των εκλογών, το κτίριο του Ιστορικού Λαογραφικού Μουσείου Κω (ΧΑΝΙ) στην συμβολή των οδών Αντιναυάρχου Ιωαννίδη 3 και Γρηγορίου Ε΄, στην πόλη της Κω, όπως επίσης και το αναγκαίο παραβάν και κάλπη.
Κατά τη διάρκεια της ψηφοφορίας, θα τηρηθούν τα υγειονομικά πρωτόκολλα που προβλέπει η Ελληνική νομοθεσία και κάθε απαιτούμενη διαδικασία, με ευθύνη της Πρεσβείας της Βουλγαρίας.
Για περισσότερες πληροφορίες, κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να επικοινωνήσει με την κα Μωραϊτου Μαρία, με τηλέφωνο επικοινωνίας: 6934 301883.
Γραφείο Τύπου
Tέσσερα οχήματα παρασύρθηκαν στη θάλασσα - Σε έξι ώρες έπεσαν 202 χιλιοστά βροχής - Πλημμυρισμένοι δρόμοι και μεγάλα προβλήματα στο νησί
Στο επίκεντρο ο χαρακτηρισμός του οδικού δικτύου, η Κατηγορία 5 και τα Τοπικά Πολεοδομικά Σχέδια
Συνελήφθη στο αεροδρόμιο της Κω ένας 21χρονος αλλοδαπός, ο οποίος επιχείρησε να επιβιβαστεί σε πτήση με προορισμό το Βέλγιο κάνοντας χρήση πλαστών ταξιδιωτικών εγγράφων
Θα λαμβάνετε ειδοποιήσεις για τα σημαντικά νέα της Κω. Ενεργοποιήστε τις για να μαθαίνετε πρώτοι τα σημαντικά νέα της Κω. Τις έχετε μπλοκάρει. Επιτρέψτε τις από τις ρυθμίσεις του browser για το kosnews24.gr. Στο iPhone και το iPad λειτουργούν αφού προσθέσετε το Kosnews24 στην οθόνη Αφετηρίας.
Η σύνδεση αποκαταστάθηκε
Είστε πάλι συνδεδεμένοι
Χωρίς σύνδεση
Ελέγξτε τη σύνδεσή σας