Μ. ΚΟΝΣΟΛΑΣ: Το Κ.Υ.Αντιμάχειας θα λειτουργήσει ως εμβολιαστικό κέντρο

Πολιτικη Τρίτη, 30η Μαρτίου 2021
acd0069773a9269f84a3744e91f7457d.jpg

ΜΑΝΟΣ ΚΟΝΣΟΛΑΣ:«Το Κ.Υ.Αντιμάχειας θα λειτουργήσει ως εμβολιαστικό κέντρο»

Τις επόμενες μέρες αναμένεται η επίσημη ανακοίνωση για τη λειτουργία του Κ.Υ.Αντιμάχειας ως εμβολιαστικού κέντρου, σύμφωνα με ενημέρωση που είχε ο Βουλευτής Δωδεκανήσου, κ.ΜάνοςΚόνσολας από την ηγεσία του Υπουργείου Υγείας.

Ο Μάνος Κόνσολαςπου είχε καταθέσει τη σχετική πρόταση πριν από τρεις μήνες, είχε προτείνει τη μετατροπή του Κ.Υ. Αντιμάχειας σε εμβολιαστικό κέντρο για να αποσυμφορηθούν τα άλλα δύο εμβολιαστικά κέντρα και ιδιαίτερα το νοσοκομείο, αλλά και για να εξυπηρετηθούν οι κάτοικοι δύο μεγάλων δημοτικών ενοτήτων του νησιού.

Σε δήλωσή του, ο Βουλευτής Δωδεκανήσου αναφέρει:

«Χαίρομαι που έγινε αποδεκτή μια ρεαλιστική και ορθολογική πρόταση, που στοχεύει στην καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών.

Έχω,όμως, καταθέσει και μία συμπληρωματική πρόταση προς το Υπουργείο Υγείας που αποτελεί το πρώτο βήμα για να αρχίσει να λειτουργεί το Κέντρο Υγείας Αντιμάχειας, όπως θα θέλαμε όλοι. Αναφέρομαι στη λειτουργία του, μετά το τέλος των εμβολιασμών, ως μονάδα αντιμετώπισης και νοσηλείας covid-19 ασθενών, κάτι που θα αποτελέσει συγκριτικό πλεονέκτημα για την Κω που αποτελεί έναν από τους κυριότερους τουριστικούς προορισμούς.

Η δυνατότητα πρόσληψης προσωπικού υπάρχει.Μέχρι τις 31 Ιουλίου μπορούν να γίνουν προσλήψεις με συμβάσεις εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου για δύο χρόνια και δυνατότητα παράτασης, για τις ανάγκες του Εθνικού Προγράμματος Εμβολιασμού».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
amaksirodo2-xrm.webp
Ένας 25χρονος νεκρός στη Ρόδο από την κακοκαιρία, παρασύρθηκε με το αυτοκίνητό του στη θάλασσα

Tέσσερα οχήματα παρασύρθηκαν στη θάλασσα - Σε έξι ώρες έπεσαν 202 χιλιοστά βροχής - Πλημμυρισμένοι δρόμοι και μεγάλα προβλήματα στο νησί

img_7867.jpeg
Συνάντηση εργασίας της Υφυπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας Μαριλένα Σούκουλη - Βιλιάλη με τον Γενικό Γραμματέα ΤΕΕ Αντώνη Γιαννικουρή

Στο επίκεντρο ο χαρακτηρισμός του οδικού δικτύου, η Κατηγορία 5 και τα Τοπικά Πολεοδομικά Σχέδια

astynomianew.jpg
Σύλληψη αλλοδαπού για πλαστογραφία στην Κω

Συνελήφθη στο αεροδρόμιο της Κω ένας 21χρονος αλλοδαπός, ο οποίος επιχείρησε να επιβιβαστεί σε πτήση με προορισμό το Βέλγιο κάνοντας χρήση πλαστών ταξιδιωτικών εγγράφων

ΑΓΓΕΛΙΕΣ & ADVERTORIALS
15 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ
ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ
ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΗΝ ΚΩ
17 °C
Τετάρτη, 14 Οκτωβρίου 4:11ΜΜ
ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ
ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ
Απαγορεύεται ρητά η αναπαραγωγή κειμένου ή φωτογραφιών χωρίς άδεια.
Made by Reach Web Agency

Θα λαμβάνετε ειδοποιήσεις για τα σημαντικά νέα της Κω. Ενεργοποιήστε τις για να μαθαίνετε πρώτοι τα σημαντικά νέα της Κω. Τις έχετε μπλοκάρει. Επιτρέψτε τις από τις ρυθμίσεις του browser για το kosnews24.gr. Στο iPhone και το iPad λειτουργούν αφού προσθέσετε το Kosnews24 στην οθόνη Αφετηρίας.

Προσθήκη στην οθόνη Αφετηρίας

Στο iPhone και το iPad οι ειδοποιήσεις λειτουργούν όταν ανοίγετε το Kosnews24 από την οθόνη Αφετηρίας.

  1. Πατήστε το κουμπί «Κοινή χρήση» . Αν δεν το βλέπετε, πατήστε πρώτα τις τρεις τελείες δίπλα στη διεύθυνση.
    Πατήστε το κουμπί «Κοινή χρήση» στη γραμμή διευθύνσεων ή στο μενού του browser.
  2. Κάντε κύλιση προς τα κάτω και πατήστε «Προσθήκη στην οθόνη Αφετηρίας».
  3. Αν εμφανίζεται το «Άνοιγμα ως εφαρμογής Ιστού», αφήστε το ενεργό. Μετά πατήστε «Προσθήκη».
  4. Ανοίξτε το Kosnews24 από την οθόνη Αφετηρίας και ενεργοποιήστε τις ειδοποιήσεις.

Η σύνδεση αποκαταστάθηκε

Είστε πάλι συνδεδεμένοι

Χωρίς σύνδεση

Ελέγξτε τη σύνδεσή σας