Ο Κώστας Καϊσερλης για την απώλεια του Σωτήρη Μαραγκού

Πολιτικη Τρίτη, 30η Μαρτίου 2021
77860ec6b4c5691f0f9077a2d1990895.jpg

Η ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΪΣΕΡΛΗ

Θα μου επιτρέψετε να καταθέσω λίγα από αυτά που έζησα δίπλα στον συνεργάτη μου Αντιδήμαρχο Σωτήρη Μαραγκό ως υποχρέωση τιμής και ευχαριστιών.

Ευτύχησα να συνεργαστώ μαζί του στον πρώτο ενιαίο Δήμο του νησιού και ενσυνείδητα του ανέθεσα την ευθύνη της διοίκησης της Δημοτικής Επιχείρησης των Αστικών Συγκοινωνιών.

Όταν παρέλαβε την ΚΕΑΣ από το προκάτοχο του τον κ. Κυρίτση βρήκε μια κατάσταση στα όρια της πτώχευσης. Για να λειτουργήσει την χρηματοδοτούσε ο Δήμος, γεγονός πρωτοφανές στα είκοσι χρόνια της λειτουργίας της!

Ο Πρόεδρος της ΚΕΑΣ Σωτήρης Μαραγκός, στα τρία χρόνια της θητείας του αγόρασε δύο ολοκαίνουργια λεωφορεία, συντήρησε στην Αθήνα τα επτά σε άσχημη κατάσταση παλαιά λεωφορεία, μείωσε τις ετήσιες συντηρήσεις από 300 χιλιάδες σε 100 και φεύγοντας άφησε στο ταμείο της ΚΕΚΠΑΠΥΑΣ ένα εκατομμύριο ευρώ!

Ο Σωτήρης που γνώριζε από πρώτο χέρι ότι προωθούσαμε την συνένωση του ΚΤΕΛ με την ΚΕΑΣ, εκσυγχρόνισε την ΚΕΑΣ γνωρίζοντας ότι αυξάνει την μετοχική συμμετοχή της στον ενιαίο φορέα που είχαμε συμφωνήσει! .

Ο άνθρωπος που έβλεπε πιο πέρα από την ζωή του. Πιο πέρα από την οικογένεια και τα παιδιά του. Που έβλεπε το μέλλον και τους κινδύνους που έρχονταν και ήθελε να θωρακίσει ακόμα περισσότερο το δικό του ΚΤΕΛ με την ομπρέλα του δικού του Δήμου. Να συνενώσουν τις δυνάμεις τους. Που οι πρωτοπόρες ιδέες του ήταν πράξη και έργα, γιατί τα λόγια για εκείνον ήταν λίγα.

Ο Σωτήρης που πολλές φορές στο Δημοτικό Συμβούλιο. δημόσια, κατηγορήθηκε από τον κ. Κυρίτση ότι υπέσκαπτε την λειτουργία της δημοτικής επιχείρησης εξ αιτίας της σχέσης του με το ΚΤΕΛ!

Κατηγορήθηκε από εκείνους που του παρέδωσαν ετοιμόρροπη την επιχείρηση όχι πολιτικά αλλά με αυτά που γνώριζαν καλύτερα. Τα υπονοούμενα για απάτη στη αγορά των δύο λεωφορείων και τις καταγγελίες στις διοικητικές αρχές για έλεγχο!

Η θλίψη του ήταν μεγάλη όταν τον ενημέρωσαν ότι το Ειδικό Αστυνομικό Σώμα Δίωξης του Οικονομικού Εγκλήματος, μετά από καταγγελία του κ. Κυρίτση ελέγχει την αγορά των λεωφορείων και τα οικονομικά του! Που ξετίναξαν με τα ειδικά μηχανήματα τους την διαδρομή όλων των χρημάτων και δεν βρήκαν τίποτε!

Και την στεναχώρια του όταν τον έστειλαν στα δικαστήρια με τα υπονοούμενα του χρηματισμού, ο κ. Κυρίτσης και οι συνεργάτες του!

Αυτοί που χθες στην κηδεία του αείμνηστου Σωτήρη, χωρίς αιδώ, ζήτησαν να τιμηθεί για την προσφορά του, όταν ακόμα εκκρεμεί το δικαστήριο στο οποίο τον οδήγησαν!!!

Ο Σωτήρης έφυγε και είμαι βέβαιος ότι η μεγαλοσύνη του έχει συγχωρήσει αυτούς τους μικρούς ανθρώπους.

Ελπίζω και εύχομαι οι επόμενοι, οι δικοί του. οι συνεργάτες του και οι συμπατριώτες του, τα πολλά χρόνια που έρχονται, να ακολουθήσουν τα χνάρια του ώστε να θυμόμαστε τον πρωτοπόρο, ωραίο άνθρωπο, Σωτήρη.

Σας ευχαριστώ. Κώστας Καϊσερλης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
amaksirodo2-xrm.webp
Ένας 25χρονος νεκρός στη Ρόδο από την κακοκαιρία, παρασύρθηκε με το αυτοκίνητό του στη θάλασσα

Tέσσερα οχήματα παρασύρθηκαν στη θάλασσα - Σε έξι ώρες έπεσαν 202 χιλιοστά βροχής - Πλημμυρισμένοι δρόμοι και μεγάλα προβλήματα στο νησί

img_7867.jpeg
Συνάντηση εργασίας της Υφυπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας Μαριλένα Σούκουλη - Βιλιάλη με τον Γενικό Γραμματέα ΤΕΕ Αντώνη Γιαννικουρή

Στο επίκεντρο ο χαρακτηρισμός του οδικού δικτύου, η Κατηγορία 5 και τα Τοπικά Πολεοδομικά Σχέδια

astynomianew.jpg
Σύλληψη αλλοδαπού για πλαστογραφία στην Κω

Συνελήφθη στο αεροδρόμιο της Κω ένας 21χρονος αλλοδαπός, ο οποίος επιχείρησε να επιβιβαστεί σε πτήση με προορισμό το Βέλγιο κάνοντας χρήση πλαστών ταξιδιωτικών εγγράφων

ΑΓΓΕΛΙΕΣ & ADVERTORIALS
15 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ
ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ
ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΗΝ ΚΩ
17 °C
Τετάρτη, 14 Οκτωβρίου 4:11ΜΜ
ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ
ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ
Απαγορεύεται ρητά η αναπαραγωγή κειμένου ή φωτογραφιών χωρίς άδεια.
Made by Reach Web Agency

Θα λαμβάνετε ειδοποιήσεις για τα σημαντικά νέα της Κω. Ενεργοποιήστε τις για να μαθαίνετε πρώτοι τα σημαντικά νέα της Κω. Τις έχετε μπλοκάρει. Επιτρέψτε τις από τις ρυθμίσεις του browser για το kosnews24.gr. Στο iPhone και το iPad λειτουργούν αφού προσθέσετε το Kosnews24 στην οθόνη Αφετηρίας.

Προσθήκη στην οθόνη Αφετηρίας

Στο iPhone και το iPad οι ειδοποιήσεις λειτουργούν όταν ανοίγετε το Kosnews24 από την οθόνη Αφετηρίας.

  1. Πατήστε το κουμπί «Κοινή χρήση» . Αν δεν το βλέπετε, πατήστε πρώτα τις τρεις τελείες δίπλα στη διεύθυνση.
    Πατήστε το κουμπί «Κοινή χρήση» στη γραμμή διευθύνσεων ή στο μενού του browser.
  2. Κάντε κύλιση προς τα κάτω και πατήστε «Προσθήκη στην οθόνη Αφετηρίας».
  3. Αν εμφανίζεται το «Άνοιγμα ως εφαρμογής Ιστού», αφήστε το ενεργό. Μετά πατήστε «Προσθήκη».
  4. Ανοίξτε το Kosnews24 από την οθόνη Αφετηρίας και ενεργοποιήστε τις ειδοποιήσεις.

Η σύνδεση αποκαταστάθηκε

Είστε πάλι συνδεδεμένοι

Χωρίς σύνδεση

Ελέγξτε τη σύνδεσή σας