Ο ΔΟΠΑΒΣ σε συνεργασία με τον αρχιμουσικό Νικόλαο Γκαναβούρα και ένα τμήμα της Φιλαρμονικής ορχήστρας της Δημοτικής Ενότητας Ηρακλειδών διοργανώνουν επετειακό αφιέρωμα με τραγούδια και εμβατήρια για τα 200 χρόνια από την επανάσταση του ΄21 με τίτλο «Τιμή και δόξα στους ήρωες του 1821».
Το πρόγραμμα βιντεοσκοπήθηκε τηρώντας όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα και θα προβληθεί την Πέμπτη 25 Μαρτίου στις 8 το βράδυ στο KOS TV..
Για το συγκεκριμένο εγχείρημα συνεργάστηκαν:
Οι καλλιτέχνες : Ελευθερίου Βαλάντης, Ανδρουλής Κώστας, Παναγιώτης Μαρκάκης, Νικολάου Κώστας, Παπακώστας Κώστας
Ερμηνεύουν: Χριστίνα Καλοτίνη και Στέλιος Γερασκλής.
Λήψη drone: Παναγιώτης Γκριτζάπης, Μανόλης Χριστοδουλίδης
Λήψη ορχήστρας και μοντάζ: Γιάννης Σαρούκος
Συμμετέχουν στην Πανελλαδική κινητοποίηση του κλάδου.
Το περιστατικό σημειώθηκε χθες Τετάρτη 5 Νοεμβρίου.
Την Τρίτη 4 Νοεμβρίου ξεκίνησαν οι εργασίες διαμόρφωσης του νέου χώρου στάθμευσης που νοίκιασε ο Δήμος Κω στη Ζιά, με στόχο την αποσυμφόρηση της περιοχής κατά τους καλοκαιρινούς μήνες.