Λιμενικό: Fake news τα περί κακομεταχείρισης μεταναστών - Εκστρατεία παραπληροφόρησης και προώθηση ψευδών ειδήσεων από την τουρκική πλευρά

Αστυνομικο Παρασκευή, 19η Μαρτίου 2021
0858dc23a795d22b58100bd3256195da.jpg

Η ανακοίνωση του Αρχηγείου Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής

Το Αρχηγείο Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής διαψεύδει κατηγορηματικά, την ανακοίνωση της Τουρκικής Ακτοφυλακής που αναπαράγεται καταρχήν σε τουρκικά μέσα ενημέρωσης και αναφέρεται σε φερόμενη εμπλοκή της Ελληνικής Ακτοφυλακής σε κακομεταχείριση μεταναστών που περισυνελέγησαν νεκροί εντός τουρκικών χωρικών υδάτων πλησίον της Σμύρνης.

Οι εν λόγω ισχυρισμοί είναι παντελώς ανυπόστατοι. Είναι fake news που εντάσσονται στη συνεχή προσπάθεια της τουρκικής πλευράς να σπιλώσει την εικόνα της χώρας με εκστρατεία παραπληροφόρησης και προώθηση ψευδών ειδήσεων.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
15 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ
ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ
ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΗΝ ΚΩ
31 °C
Πέμπτη, 31 Ιουλίου 5:14ΜΜ
ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ
ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ
Απαγορεύεται ρητά η αναπαραγωγή κειμένου ή φωτογραφιών χωρίς άδεια.
Made by Reach Web Agency