Ευρωπαϊκός Οργανισμός Φαρμάκων: Στις 11 Μαρτίου η απόφαση για την έγκριση του εμβολίου Johnson & Johnson

Κοινωνια Τετάρτη, 3η Μαρτίου 2021
f0118ad53f31e35b607f93b4810e2b90.jpg

Ο Ευρωπαϊκός Οργανισμός Φαρμάκων (ΕΜΑ) ανακοίνωσε ότι θα συνεδριάσει στις 11 Μαρτίου για να αποφασίσει αν θα δώσει το «πράσινο φως» για τη χρήση του εμβολίου της Johnson & Johnson στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

«Η επιτροπή φαρμάκων για ανθρώπινη χρήση θα ανακοινώσει τις συστάσεις της για το εμβόλιο της Janssen για την Covid-19 στις 11 Μαρτίου, μετά από ειδική συνεδρίαση», ανέφερε μέσω του Twitter ο ΕΜΑ.

Το μονοδοσικό εμβόλιο, το οποίο δεν απαιτεί πολύ χαμηλές θερμοκρασίες για τη συντήρησή του, θα γίνει το τέταρτο που θα χρησιμοποιηθεί στην Ευρώπη, εφόσον εγκριθεί από τον ΕΜΑ.

Σημειώνεται ότι η J&J υπέβαλε το αίτημα έγκρισης του εμβολίου τον Φεβρουάριο και ο ΕΜΑ είχε ανακοινώσει ότι η απόφασή του δεν επρόκειτο να ανακοινωθεί πριν από τα μέσα Μαρτίου.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
15 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ
ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ
ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΗΝ ΚΩ
27 °C
Κυριακή, 27 Ιουλίου 12:53ΜΜ
ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ
ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ
Απαγορεύεται ρητά η αναπαραγωγή κειμένου ή φωτογραφιών χωρίς άδεια.
Made by Reach Web Agency