Aπάντηση του Κ. Καΐσερλη στο σχόλιο της Ι. Ρούφα για τον ρόλο και την αξιοπιστία της νομικής υπηρεσίας του Δήμου Κω

Πολιτικη Τρίτη, 2η Μαρτίου 2021
ccee636b666b64fac9d0915a181d7e48.jpg

Με μια ανακοίνωση της στα μέσα ενημέρωσης η κ. Ιωάννα Ρούφα ασχολείται με τους δικηγόρους του Δήμου. Θεωρεί ότι η χρησιμότητα τους δεν τεκμηριώνεται αφού για το ίδιο θέμα που σχετίζονταν με την νομιμότητα παραχώρησης ακινήτων σε συνεταιριστικές επιχειρήσεις ακολουθούν τις διαθέσεις των εκάστοτε δημοτικών αρχών και όχι της νομικής επιστήμης!

Και μάλιστα αδίκως θέτει εμμέσως ερωτηματικά για το αδιάβλητο της κρίσης της νομικής υπηρεσίας!

Η κ. Ρούφα, αδίκως κατά την άποψη μου, μεταθέτει την πολιτική σύγκρουση διοικητικών αποφάσεων και ιδεών της τριετίας Καϊσερλη που σε μεγάλο ποσοστό καθόρισε και την τύχη των επόμενων εκλογών, όπως ομολογεί και ο π. πρόεδρος της κοινότητας Πυλίου προς αυτήν, στις δευτερεύουσες ευθύνες που έχουν οι κρίσεις των υπαλλήλων!

Την περίοδο που για την νομιμότητα της παραχώρησης υπήρχε κριτής της απόφασης ο πρώην πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου και πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, έμπειρος επιστήμονας της νομικής επιστήμης, που και εν τέλει δικαιώθηκε και άρα ακολουθούσαν οι υπάλληλοι του Δήμου.

Και που την περίοδο του κ. Κυρίτση, με κάθετα και σκληρά αντίθετη πολιτική άποψη, διασύρθηκαν επιστήμονες, ως κοτσιδάκηδες , και ο φόβος της δίωξης υπαλλήλων βρίσκονταν πάνω από το κεφάλι τους.

Ο σωστός πολιτικός οφείλει να εστιάσει την προσοχή του στον πυρήνα της πολιτικής σύγκρουσης έως και το ανώτερο στάδιο των ιδεολογικών αντιπαραθέσεων και παράλληλα να αποσαφηνίσει προς όλες τις κατευθύνσεις ότι τις αποφάσεις της διοίκησης τις κρίνουν ως προς την νομιμότητα τους μόνο τα αρμόδια δικαστήρια!

Οι παράπλευρες και δευτερεύουσες δίκαιες ή άδικες κρίσεις συνήθως γίνονται για να καλύψουν τον μεγάλο πόλεμο και την εξέλιξη της πολιτικής σύγκρουσης σε ποινικό αδίκημα!

Η δε σπίλωση προσώπων που συνεχίζεται μέχρι σήμερα και φτάνει στο τέλος της κάθαρσης με αποφάσεις των δικαστηρίων, κατά κανέναν λόγο δεν μπορεί να εντάσσονται και μάλιστα με αποσιωπητικά, όπως αναφέρει στην επιστολή της, σε "αναδρομικές διεκδικήσεις αποζημιώσεων", αφού το αδίκημα συνεχίζεται μέχρι και σήμερα και ο Δήμος ακόμα και σήμερα διώκει ποινικά και αστικά δεκάδες ανθρώπων μεταξύ των οποίων και την ιδία".

Σας ευχαριστώ για την φιλοξενία Κώστας Καϊσερλης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
img_7867.jpeg
Συνάντηση εργασίας της Υφυπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας Μαριλένα Σούκουλη - Βιλιάλη με τον Γενικό Γραμματέα ΤΕΕ Αντώνη Γιαννικουρή

Στο επίκεντρο ο χαρακτηρισμός του οδικού δικτύου, η Κατηγορία 5 και τα Τοπικά Πολεοδομικά Σχέδια

astynomianew.jpg
Σύλληψη αλλοδαπού για πλαστογραφία στην Κω

Συνελήφθη στο αεροδρόμιο της Κω ένας 21χρονος αλλοδαπός, ο οποίος επιχείρησε να επιβιβαστεί σε πτήση με προορισμό το Βέλγιο κάνοντας χρήση πλαστών ταξιδιωτικών εγγράφων

stighmiotipo-othonis-2026-10-14-131924.png
Το πρόγραμμα εορτασμού της 28ης Οκτωβρίου στην πόλη της Κω

Οι εκδηλώσεις για τον εορτασμό της 28ης Οκτωβρίου στην πόλη της Κω περιλαμβάνουν επίσημη δοξολογία, κατάθεση στεφάνων, παρέλαση μαθητικών και στρατιωτικών τμημάτων και παραδοσιακούς χορούς

ΑΓΓΕΛΙΕΣ & ADVERTORIALS
15 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ
ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ
ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΗΝ ΚΩ
19 °C
Τετάρτη, 14 Οκτωβρίου 6:24ΜΜ
ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ
ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ
Απαγορεύεται ρητά η αναπαραγωγή κειμένου ή φωτογραφιών χωρίς άδεια.
Made by Reach Web Agency

Θα λαμβάνετε ειδοποιήσεις για τα σημαντικά νέα της Κω. Ενεργοποιήστε τις για να μαθαίνετε πρώτοι τα σημαντικά νέα της Κω. Τις έχετε μπλοκάρει. Επιτρέψτε τις από τις ρυθμίσεις του browser για το kosnews24.gr. Στο iPhone και το iPad λειτουργούν αφού προσθέσετε το Kosnews24 στην οθόνη Αφετηρίας.

Προσθήκη στην οθόνη Αφετηρίας

Στο iPhone και το iPad οι ειδοποιήσεις λειτουργούν όταν ανοίγετε το Kosnews24 από την οθόνη Αφετηρίας.

  1. Πατήστε το κουμπί «Κοινή χρήση» . Αν δεν το βλέπετε, πατήστε πρώτα τις τρεις τελείες δίπλα στη διεύθυνση.
    Πατήστε το κουμπί «Κοινή χρήση» στη γραμμή διευθύνσεων ή στο μενού του browser.
  2. Κάντε κύλιση προς τα κάτω και πατήστε «Προσθήκη στην οθόνη Αφετηρίας».
  3. Αν εμφανίζεται το «Άνοιγμα ως εφαρμογής Ιστού», αφήστε το ενεργό. Μετά πατήστε «Προσθήκη».
  4. Ανοίξτε το Kosnews24 από την οθόνη Αφετηρίας και ενεργοποιήστε τις ειδοποιήσεις.

Η σύνδεση αποκαταστάθηκε

Είστε πάλι συνδεδεμένοι

Χωρίς σύνδεση

Ελέγξτε τη σύνδεσή σας