ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
‘’ Να σταματήσει η κωμωδία με το νέο νοσοκομείο της Κω.”
Από τη δημοτική παράταξη Δύναμη Αλλαγής-ΚΩΣ 2023, εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:
‘’ Η εξαγγελία κατασκευής του νέου νοσοκομείου Κω, έπεσε στα χέρια ανθρώπων που τη μετατρέπουν σε κωμωδία και θέατρο του παραλόγου, υποτιμώντας τη νοημοσύνη των πολιτών.
Προχθές είχαμε άλλο ένα show, στο οποίο συμμετείχε ως ‘’γλάστρα’’ ο κ.Νικηταράς.
Ο Βουλευτής βεβαίως τη δουλειά του κάνει, ο Δήμαρχος Κω όμως δεν μπορεί να λειτουργεί ως ‘’γλάστρα’’ και να συμμετέχει σε μια προσπάθεια παραπλάνησης των πολιτών.
Όλοι αυτοί οι υπέροχοι άνθρωποι θα φτιάξουν νέο νοσοκομείο με διπλάσιες θέσεις γιατρών και νοσηλευτών όταν το ήδη υπάρχον νοσοκομείο έχει τεράστιες ελλείψεις γιατρών και νοσηλευτικού προσωπικού.
Σκηνοθετούν μια κωμωδία κακής ποιότητας που αποτυπώνεται και στο Δελτίο Τύπου που κυκλοφορεί.
Στην αρχή μας ενημερώνουν ότι επισκέφθηκαν “το σημείο που σύντομα θα ανεγερθεί το Νέο, υπερσύγχρονο Νοσοκομείο Κω’’
Μετά μας ενημερώνουν ότι επισκέφθηκαν άλλα δύο πιθανά σημεία ανέγερσης του Νέου Νοσοκομείου Κω. Από κοντά και η ‘’γλάστρα’’ να φωτογραφίζεται.
Ποια είναι η αλήθεια και η πραγματικότητα:
Σε αυτή την περίπτωση, έχει καταπιεί τη γλώσσα του και ο βουλευτής μιας χρήσης της προηγούμενης περιόδου, όπως κατάπιε τα πάντα, από μνημόνια μέχρι hot spot.
Αν η Κως είχε Δήμαρχο αντί για ‘’γλάστρα’’, ο Δήμαρχος θα έκανε τη μόνη ρεαλιστική πρόταση , φέρνοντας την κυβέρνηση προ των ευθυνών της.
Να αναλάβει ο Δήμος Κω τη χρηματοδότηση της μελέτης για την κατασκευή του νέου νοσοκομείου εφόσον υπάρξει συγκεκριμένη δέσμευση της Κυβέρνησης και του Υπουργείου Υγείας και εγγραφή του έργου στον προϋπολογισμό του Κράτους ή σε χρηματοδοτικό πρόγραμμα, για τη χρηματοδότηση του έργου.
Παράλληλα αντί να συμμετέχει σε φθηνά show και κωμικά επεισόδια όπως με τον αποκλεισμό της Καλύμνου για να μην μεταφερθεί ο κορονοϊός στην Κω, θα έπρεπε να είχε ζητήσει την επιτάχυνση των εμβολιασμών στην Κω από συνεργεία του ΕΟΔΥ, και τη δημιουργία τριών εμβολιαστικών κέντρων σε κάθε δημοτική ενότητα για να αποσυμφορηθεί το νοσοκομείο και η ΤΟΜΥ στο ΙΚΑ.’’
Για τα ακριβή αίτια του θανάτου της παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας - νεκροτομής.
''Aπό 1,57 εκατ. επιβάτες το 2021 σε πάνω από 3 εκατ. το 2024.''