Κορωνοϊός : Αυτός είναι ο νέος υγειονομικός χάρτης της Ελλάδας – Στο επίπεδο Α'- επιτήρησης η Κως

Κοινωνια Σάββατο, 30η Ιανουαρίου 2021
c75c67aadfca8168de96695d6df86b2e.jpg

Ο υγειονομικός χάρτης της χώρας μας ενεργοποιείται ξανά από σήμερα 30 Ιανουαρίου, έχοντας αυτή τη φορά δύο επίπεδα.

Πρόκειται για το επίπεδο επιτήρησης «κίτρινο» και αυξημένου κινδύνου «κόκκινο».

Η Κως βρίσκεται στο «κίτρινο», μαζί με τις περισσότερες περιοχές της χώρας. Στο «κόκκινο» βρίσκεται η Αττική μαζί με ακόμα εννιά περιοχές.

Στο «κόκκινο», επίπεδο Β, μπήκαν από σήμερα στις 6 το πρωί οι εξής περιοχές: Η Περιφερειακή Ενότητα Λέσβου, ο δήμος Εορδαίας της Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης, οι δήμοι Θηβαίων και Τανάγρας της Περιφερειακής Ενότητας Βοιωτίας, ο δήμος Σπάρτης της Περιφερειακής Ενότητας Λακωνίας, ο δήμος Χαλκιδέων και ο οικισμός Ρομά της δημοτικής Ενότητας Δυστίων του δήμου Κύμης-Αλιβερίου της Περιφερειακής Ενότητας Εύβοιας, ο δήμος Νέας Προποντίδας της Περιφερειακής Ενότητας Χαλκιδικής, ο δήμος Πατρέων της Περιφερειακής Ενότητας Αχαΐας ο δήμος Θήρας της Περιφερειακής Ενότητας Θήρας, η Περιφερειακή Ενότητα Μυκόνου και η περιφέρεια Αττικής πλην της Περιφερειακής Ενότητας Νήσων.

Δείτε αναλυτικά το επίπεδο ανά περιοχή:

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
fb_img_1753799141111.jpg
Την Πέμπτη το τελευταίο αντίο στον Θεόδωρο Ατσά

Θλίψη στην Κω για τον πρόωρο χαμό του Θεόδωρου Ατσά.

stighmiotipo-othonis-2025-07-29-104114.png
Βράβευση της Αστικής Εταιρείας ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ (Κέντρου Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας)

Στο πλαίσιο του 10ου Διαγωνισμού Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων 2025, για το καινοτόμο πρόγραμμα που υλοποιήθηκε σε συνεργασία με την Σχολή Γονέων του ΕΠΑ.Λ. ΚΩ.

15 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ
ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ
ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΗΝ ΚΩ
25 °C
Τετάρτη, 30 Ιουλίου 5:27ΠΜ
ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ
ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ
Απαγορεύεται ρητά η αναπαραγωγή κειμένου ή φωτογραφιών χωρίς άδεια.
Made by Reach Web Agency