Από τύχη δεν θρηνήσαμε ανθρώπινες ζωές.
Γύρω στις 20:00 το βράδυ της Τρίτης, πανύψηλο πεύκο το οποίο βρίσκεται στην Βασιλέως Γεωργίου, έξω από τις εγκαταστάσεις της Μαρίνας της Κω, έπεσε χωρίς ευτυχώς εκείνη την ώρα να περνάει κάποιος πεζός.
Η Πτώση ήταν εκκωφαντική με τους ανθρώπους που ήταν στην περιοχή να μην πιστεύουν στα μάτια τους, αντικρίζοντας το δέντρο στο έδαφος.
Στο σημείο έσπευσαν αμέσως οι εργαζόμενοι της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Κω και της Υπηρεσίας Περιβάλλοντος, άνδρες της αστυνομίας αλλά και της πυροσβεστικής, ενώ επιστρατεύτηκε και φορτωτής του Δήμου Κω για να απομακρυνθεί ο κορμός ο οποίος τεμαχίστηκε σε μικρότερα μέρη.
Δήλωση του Πέτρου Πετρή.
Θλίψη στην Κω για τον πρόωρο χαμό του Θεόδωρου Ατσά.
Στο πλαίσιο του 10ου Διαγωνισμού Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων 2025, για το καινοτόμο πρόγραμμα που υλοποιήθηκε σε συνεργασία με την Σχολή Γονέων του ΕΠΑ.Λ. ΚΩ.
Στην 6η θέση η Ρόδος