Ανακοίνωση από το Γραφείο Τύπου του Μάνου Κόνσολα.
«Οι ναυτιλιακές εταιρείες στηρίζουν με προσφορές την πρωτοβουλία του Μάνου Κόνσολα για τον εμβολιασμό των κατοίκων των μικρών νησιών».
Άμεση και θετική ανταπόκριση είχε η πρωτοβουλία-πρόταση του Βουλευτή Δωδεκανήσου κ. Μάνου Κόνσολα για τον εμβολιασμό των κατοίκων των μικρών νησιών της Δωδεκανήσου στον τόπο κατοικίας τους, από ειδική μονάδα υγειονομικού προσωπικού.
Σε επικοινωνία που είχαν με τον κ. Κόνσολα, ο κ. Διονύσης Θεοδωράτος Εμπορικός Διευθυντής της Blue Star Ferries και ο κ. Χρήστος Σπανός Πρόεδρος της Dodekanisos Seaways, προσφέρθηκαν να μεταφέρουν δωρεάν το υγειονομικό προσωπικό και την υποδομή που θα απαιτηθεί για τον εμβολιασμό των κατοίκων στα μικρά νησιά της Δωδεκανήσου.
Ο κ. Κόνσολας ενημέρωσε ήδη το Υπουργείο Υγείας για την προσφορά αυτή. Ευχαριστώντας τους εκπροσώπους των δύο ναυτιλιακών εταιρειών, τόνισε ότι η πράξη τους αποτελεί έμπρακτη απόδειξη κοινωνικής ευθύνης και ευαισθησίας απέναντι στους κατοίκους των μικρών νησιών.
Κείμενο του Πέτρου Πετρή!
Στην Πλατεία Τιγκακίου, στις 20:00!
Το πρόγραμμα απευθύνεται αποκλειστικά σε εγκυμονούσες του νησιού και αφορά στην παροχή πακέτων βρεφικών ειδών.
Αυξήθηκαν στα 1.000 ευρώ τα ημερήσια όρια μέσω IRIS, με 500 ευρώ για P2P και 500 ευρώ για P2B