Στη βαθμίδα του Καθηγητή στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου εξελέγη ομόφωνα και παμψηφεί ο Βουλευτής Δωδεκανήσου, κ. Μάνος Κόνσολας, γεγονός που αποτελεί επιστέγασμα μιας 19ετούς ακαδημαϊκής καριέρας και διαδρομής, που συνδέθηκε με ένα πλούσιο επιστημονικό, διδακτικό, ερευνητικό και συγγραφικό έργο.
Ο Μάνος Κόνσολας έχει διδάξει σε Διατμηματικά και Μεταπτυχιακά Προγράμματα του Πανεπιστημίου Αιγαίου και άλλων Πανεπιστημίων της χώρας και είναι μέλος σε διεθνείς επιστημονικές και εκπαιδευτικές ενώσεις.
Σε δήλωσή του, ο κ. Κόνσολας τονίζει:
«Είμαι, εδώ και χρόνια, μέλος της μεγάλης οικογένειας του Πανεπιστημίου Αιγαίου. Έχοντας υπηρετήσει σε όλες τις βαθμίδες, αποτελεί μεγάλη τιμή για μένα η εκλογή μου στη βαθμίδα του καθηγητή, αλλά και η θετική αποτίμηση της ακαδημαϊκής μου διαδρομής από καθηγητές διαφορετικών Πανεπιστημίων της χώρας και του εξωτερικού που συμμετείχαν στο εκλεκτορικό σώμα.
Το Πανεπιστήμιο αποτελεί για μένα ένα μεγάλο κομμάτι της ζωής μου, που υπήρχε πριν την πολιτική και θα υπάρχει και μετά την πολιτική».
Στο επίκεντρο ο χαρακτηρισμός του οδικού δικτύου, η Κατηγορία 5 και τα Τοπικά Πολεοδομικά Σχέδια
Συνελήφθη στο αεροδρόμιο της Κω ένας 21χρονος αλλοδαπός, ο οποίος επιχείρησε να επιβιβαστεί σε πτήση με προορισμό το Βέλγιο κάνοντας χρήση πλαστών ταξιδιωτικών εγγράφων
Οι εκδηλώσεις για τον εορτασμό της 28ης Οκτωβρίου στην πόλη της Κω περιλαμβάνουν επίσημη δοξολογία, κατάθεση στεφάνων, παρέλαση μαθητικών και στρατιωτικών τμημάτων και παραδοσιακούς χορούς
Θα λαμβάνετε ειδοποιήσεις για τα σημαντικά νέα της Κω. Ενεργοποιήστε τις για να μαθαίνετε πρώτοι τα σημαντικά νέα της Κω. Τις έχετε μπλοκάρει. Επιτρέψτε τις από τις ρυθμίσεις του browser για το kosnews24.gr. Στο iPhone και το iPad λειτουργούν αφού προσθέσετε το Kosnews24 στην οθόνη Αφετηρίας.
Η σύνδεση αποκαταστάθηκε
Είστε πάλι συνδεδεμένοι
Χωρίς σύνδεση
Ελέγξτε τη σύνδεσή σας