Άγιος Βασίλης και χαμόγελα στην Παγκωακή Αδελφότητα Μελβούρνης

Κοινωνια Δευτέρα, 7η Δεκεμβρίου 2020
7ecc68fe312ae2b83dbafff4c9387a9e.jpg

Η παρουσία του Άγιου Βασίλη μαρτυρά… χριστουγεννιάτικες γιορτές που σημαίνουν περισσότερα χαμόγελα, αλλά και δώρα για μικρούς και μεγάλους.

Στιγμές ξεγνοιασιάς και παιχνιδιού, παρέα με μέλη της οικογένειας και φίλους, που μόνο αυτονόητα δεν ήταν μέχρι πριν λίγο καιρό για τους κατοίκους της Βικτώριας εξαιτίας της πανδημίας του κορονοϊού.

Φώτο: Supplied

Η Πολιτεία ωστόσο βαδίζει πλέον προς μία COVID-κανονικότητα… ολοταχώς και ο Άγιος Βασίλης δε θα μπορούσε να μην κάνει μία στάση στην Παγκωακή Αδελφότητα Μελβούρνης.

Μετά μάλιστα από πολλούς μήνες σε lockdown τα Ελληνόπουλα της Αυστραλίας με καταγωγή από το νησί της Κω, δε συγκράτησαν ούτε στιγμή τον ενθουσιασμό τους. Βοήθησαν σε αυτό και τα δώρα που προσέφερε απλόχερα ο αγαπημένος τους επισκέπτης

Οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν επίσης το ταλέντο του 15χρονου Αντώνη Πιστικάκη (Anthony Pistikakis) στο μπουζούκι, καθώς έπαιξε μία σειρά από ελληνικές επιτυχίες.

Τραγούδι, χορός και φαγητό συμπλήρωσαν τα συστατικά μία εορταστικής ημέρας που τόσο είχαν ανάγκη όλοι, όπως μαρτυρούσαν τα χαμόγελά τους.

Φώτο: Supplied

Φωτογραφίες: Supplied

Πηγή: https://neoskosmos.com/

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ergatiko-kentro3.png
Το Εργατικό Κέντρο ΒΣΔ καλεί σε ''αγωνιστική υποδοχή'' ενόψει της επίσκεψης του Άδωνη Γεωργιάδη

Στηρίζει την κινητοποίηση του  Συλλόγου Εργαζομένων Γ. Νοσοκομείου Κω

screenshot_20250801_133805_onedrive.jpg
Αλλάζει ο κόμβος στην Μαρίνα Κω - Δείτε ακόμα δύο έργα που θα ξεκινήσουν μετά τη σεζόν

Τρία έργα μεγάλης σημασίας για την οδική ασφάλεια από ίδιους πόρους του Δήμου Κω έτοιμα να ξεκινήσουν στο τέλος της σεζόν. 

15 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ
ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ
ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΗΝ ΚΩ
26 °C
Παρασκευή, 1 Αυγούστου 10:20ΜΜ
ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ
ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ
Απαγορεύεται ρητά η αναπαραγωγή κειμένου ή φωτογραφιών χωρίς άδεια.
Made by Reach Web Agency