Οι ναυτικοί απέδωσαν τιμές στο λιμάνι της Κω για την εορτή του Πολιούχου της Κω Αγίου Νικολάου

Κοινωνια Δευτέρα, 7η Δεκεμβρίου 2020
bcca334e479fcea282b8829f4b7705a7.jpg
Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΔΙΑΣΩΣΗΣ ΚΩ
Με ένα διαφορετικό εορτασμό απ'ότι έχουμε συνηθίσει εορτάστηκε σήμερα 6/12 ο Άγιος Νικόλαος στο νησί της Κω καθώς ισχύουν οι σχετικές απαγορεύσεις της πανδημίας.
Παρότι δεν πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη περιφορά της εικόνας του Αγ. Νικολάου ο οποίος ειναι και πολιούχος της Κω, οι ναυτικοί απέδωσαν τιμές με τις κόρνες των πλοίων που βρίσκοταν στο κεντρικό λιμένα της Κω.
Η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης παράρτημα Βορείου Συγκροτήματος Δωδεκανήσου απέδωσε τιμές με το διασωστικό σκάφος ΖΕΤΑ.
Ο Άγιος Νικόλαος θεωρείται ο κατ' εξοχήν προστάτης άγιος των Ναυτικών, του Ελληνικού Πολεμικού Ναυτικού και του Λιμενικού Σώματος γιατί στον βίο του αναφέρονται θαύματα που έχουν σχέση με τη θάλασσα. Για τον λόγο αυτό, όλα τα πλοία του πολεμικού ναυτικού, καθώς και όλα τα εμπορικά, φέρουν την εικόνα του.
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΓΓΕΛΙΕΣ & ADVERTORIALS
15 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ
ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ
ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΗΝ ΚΩ
19 °C
Πέμπτη, 9 Απριλίου 6:36ΜΜ
ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ
ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ
Απαγορεύεται ρητά η αναπαραγωγή κειμένου ή φωτογραφιών χωρίς άδεια.
Made by Reach Web Agency