Έπεσε πεύκο στην Ελευθερίου Βενιζέλου τα μεσάνυχτα - Άμεση η παρέμβαση των αρχών

Κοινωνια Δευτέρα, 30η Νοεμβρίου 2020
522b306a65cdaa8849e13d06a65f3d23.jpg

Η ΣΧΕΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΚΩ

Άμεσα παρενέβησαν οι υπηρεσίες του Δήμου Κω για την ταχεία απομάκρυνση ψηλόκορμου πεύκου που κατέπεσε μετά τα μεσάνυχτα στην οδό Ελευθερίου Βενιζέλου, στο ύψος της Αγίας Παρασκευής.

Το πρόβλημα αντιμετώπισαν, η Πολιτική Προστασία του Δήμου, η Υπηρεσία Περιβάλλοντος, εργαζόμενοι του εργοταξίου, η Πυροσβεστική Υπηρεσία και ο ΔΕΔΔΗΕ.

Το πανύψηλο πεύκο τεμαχίστηκε και απομακρύνθηκε ώστε τις πρώτες πρωϊνές ώρες η οδός παραδόθηκε στην κυκλοφορία.

Ο Αντιδήμαρχος Σταμάτης Καμπουράκης και ο Σύμβουλος της Κοινότητας Κω Μανόλης Καματερός, που συντόνισαν την προσπάθεια, ευχαρίστησαν τους εργαζόμενους του Δήμου για την άμεση ανταπόκρισή τους παρά τις δυσκολίες της νύχτας, όπως και τους εργαζόμενους Πυροσβεστικής και ΔΕΔΔΗΕ για την συνδρομή τους.

ΔΕΙΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΒΙΝΤΕΟ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
VIDEO
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
stighmiotipo-othonis-2025-07-11-085051.png
ΑΑΔΕ: Ψηφιακά η απόδοση ΑΦΜ σε ανηλίκους άνω των 12 ετών χωρίς ταυτότητα

Η υποβολή του αιτήματος γίνεται μέσω της ψηφιακής πύλης myAADE, στην επιλογή ΑΦΜ & Κλειδάριθμος.

ekklisia2403.png
34χρονος διέρρηξε δύο φορές εκκλησάκι σε ξενοδοχείο στην Λάμπη

Σχηματίσθηκε δικογραφία εις βάρος του - Δεν συνελήφθη λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου.

15 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ
ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ
ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΗΝ ΚΩ
26 °C
Παρασκευή, 11 Ιουλίου 9:09ΜΜ
ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ
ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ
Απαγορεύεται ρητά η αναπαραγωγή κειμένου ή φωτογραφιών χωρίς άδεια.
Made by Reach Web Agency