Ν. Σαντορινιός: Εκτός των ρυθμίσεων της Κυβέρνησης οι εποχικές τουριστικές επιχειρήσεις

Πολιτικη Πέμπτη, 12η Νοεμβρίου 2020
343c92b668e828c307a62b0f5eade014.jpg

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥΝ. Σαντορινιός:Εκτός των ρυθμίσεων της Κυβέρνησης οι εποχικές τουριστικές επιχειρήσεις»

Την ανάγκη να στηριχθούν με ουσιαστικά μέτρα οι εποχικές τουριστικές επιχειρήσειςοι οποίες και έχουν υποστεί πολύ μεγάλη πίεση εξαιτίας της πανδημίας και της δραματικής εξέλιξης της φετινής τουριστικής σεζόν, εκφράζει με αναφορά του προς τον Υπουργό Εργασίας, ο Βουλευτής Δωδεκανήσου του ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ, Νεκτάριος Σαντορινιός.

Στην αναφορά, η οποία στηρίζεται σε σχετική επιστολή του Οικονομικού Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου, γίνεται λόγος για τις πρόσφατες ρυθμίσεις του Υπουργείου Εργασίας, οι οποίες και εντάχθηκαν στον πρόσφατο Ν. 4745/2020, και περιλαμβάνουν μέτρα στήριξης των ξενοδοχειακών επιχειρήσεων 12μηνης λειτουργίας, αφήνοντας εκτός τις εποχικές τουριστικές επιχειρήσεις και τους εργαζομένους τους.

Όπως σημειώνει ο Νεκτάριος Σαντορινιός,αποτέλεσμα των αποσπασματικών πολιτικών της Κυβέρνησης, η πλειοψηφία των ξενοδοχειακών επιχειρήσεων της Δωδεκανήσου, οι οποίες είναι εποχικές, δεν μπορούν να ωφεληθούν από τα ευεργετήματα των εν λόγω διατάξεων, ενώ μένουν εκτός των μέτρων και χιλιάδες εποχικοί εργαζόμενοι. Μέσω της παρέμβασης του βουλευτή Δωδεκανήσου του ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ υπογραμμίζεται η άμεση ανάγκη για ρυθμίσεις που θα περιλαμβάνουν και τις εποχικές τουριστικές επιχειρήσεις.

Στην δύσκολη περίοδο την οποία διανύουμε και εν μέσω του δεύτερου σφοδρού κύματος της πανδημίας είναι ακόμη πιο σημαντικό να θωρακιστεί περαιτέρω η τοπική οικονομία της Δωδεκανήσου, η οποία βασίζεται κυρίως στον τριτογενή τομέα, και να ενισχυθούν επιχειρήσεις και εργαζόμενοι, τόνισε ο Νεκτάριος Σαντορινιός.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
img_7867.jpeg
Συνάντηση εργασίας της Υφυπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας Μαριλένα Σούκουλη - Βιλιάλη με τον Γενικό Γραμματέα ΤΕΕ Αντώνη Γιαννικουρή

Στο επίκεντρο ο χαρακτηρισμός του οδικού δικτύου, η Κατηγορία 5 και τα Τοπικά Πολεοδομικά Σχέδια

astynomianew.jpg
Σύλληψη αλλοδαπού για πλαστογραφία στην Κω

Συνελήφθη στο αεροδρόμιο της Κω ένας 21χρονος αλλοδαπός, ο οποίος επιχείρησε να επιβιβαστεί σε πτήση με προορισμό το Βέλγιο κάνοντας χρήση πλαστών ταξιδιωτικών εγγράφων

stighmiotipo-othonis-2026-10-14-131924.png
Το πρόγραμμα εορτασμού της 28ης Οκτωβρίου στην πόλη της Κω

Οι εκδηλώσεις για τον εορτασμό της 28ης Οκτωβρίου στην πόλη της Κω περιλαμβάνουν επίσημη δοξολογία, κατάθεση στεφάνων, παρέλαση μαθητικών και στρατιωτικών τμημάτων και παραδοσιακούς χορούς

ΑΓΓΕΛΙΕΣ & ADVERTORIALS
15 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ
ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ
ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΗΝ ΚΩ
18 °C
Τετάρτη, 14 Οκτωβρίου 11:23ΜΜ
ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ
ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ
Απαγορεύεται ρητά η αναπαραγωγή κειμένου ή φωτογραφιών χωρίς άδεια.
Made by Reach Web Agency

Θα λαμβάνετε ειδοποιήσεις για τα σημαντικά νέα της Κω. Ενεργοποιήστε τις για να μαθαίνετε πρώτοι τα σημαντικά νέα της Κω. Τις έχετε μπλοκάρει. Επιτρέψτε τις από τις ρυθμίσεις του browser για το kosnews24.gr. Στο iPhone και το iPad λειτουργούν αφού προσθέσετε το Kosnews24 στην οθόνη Αφετηρίας.

Προσθήκη στην οθόνη Αφετηρίας

Στο iPhone και το iPad οι ειδοποιήσεις λειτουργούν όταν ανοίγετε το Kosnews24 από την οθόνη Αφετηρίας.

  1. Πατήστε το κουμπί «Κοινή χρήση» . Αν δεν το βλέπετε, πατήστε πρώτα τις τρεις τελείες δίπλα στη διεύθυνση.
    Πατήστε το κουμπί «Κοινή χρήση» στη γραμμή διευθύνσεων ή στο μενού του browser.
  2. Κάντε κύλιση προς τα κάτω και πατήστε «Προσθήκη στην οθόνη Αφετηρίας».
  3. Αν εμφανίζεται το «Άνοιγμα ως εφαρμογής Ιστού», αφήστε το ενεργό. Μετά πατήστε «Προσθήκη».
  4. Ανοίξτε το Kosnews24 από την οθόνη Αφετηρίας και ενεργοποιήστε τις ειδοποιήσεις.

Η σύνδεση αποκαταστάθηκε

Είστε πάλι συνδεδεμένοι

Χωρίς σύνδεση

Ελέγξτε τη σύνδεσή σας