Δημοσιεύθηκε η υπ’ αρ. ΥΠΕΝ/ΔΗΕ/70697/861 ΚΥΑ(ΦΕΚ 3088/24-07-2020/Τ.Β΄) για τη συνέχιση του Προγράμματος «Εφάπαξ ειδικό βοήθημα για την επανασύνδεση παροχών ηλεκτρικού ρεύματος, δυνάμει του άρθρου 36 του ν.4508/2017(Β΄ 474) όπως τροποποιήθηκε και ισχύει».
Οι προς εξέταση δικαιούχοι πρέπει να πληρούν τα παρακάτω κριτήρια:
1)Η αποσύνδεση να έχει γίνει στην παροχή ρεύματος της κύριας κατοικίας τους
2)Να έχουν αποσυνδεθεί από το δίκτυο παροχής ηλεκτρικής ενέργειας λόγω ληξιπρόθεσμων οφειλών μέχρι και τις 30/04/2020 και να παραμένουν αποσυνδεδεμένοι μέχρι την ολοκλήρωση της διαδικασίας του άρθρου 3.
3)Εισοδηματικά κριτήρια
Τα αιτήματα θα εξετάζονται από την τριμελή επιτροπήπου συστήθηκε με την υπ’ αρ. 2009/7-10-2019 απόφαση Δημάρχου Κω (ΑΔΑ:ΩΘ11ΩΛΕ-971) και απαρτίζεται από έναν εκπρόσωπο του Δήμου, της ΔΕΔΔΗΕ και της ΔΕΗ.
Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλούν καθημερινά στα τηλέφωνα 22420-21502 & 22420-49514 και να υποβάλλουν τη σχετική αίτηση με τα απαραίτητα δικαιολογητικά στο Τμήμα Κοινωνικής Πολιτικής & Πολιτικών Ισότητας των Φύλων του Δήμου στην οδό Εθελοντών Παλαιών Πολεμιστών 3 – Προέκταση Κανάρη, περιοχή Λάμπη.
Η ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΜΕΝΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ
ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ &
ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΙΣΟΤΗΤΑΣ ΤΩΝ ΦΥΛΩΝ
ΚΑΝΤΑΡΖΗ ΣΤΑΜΑΤΙΑ
Στο επίκεντρο ο χαρακτηρισμός του οδικού δικτύου, η Κατηγορία 5 και τα Τοπικά Πολεοδομικά Σχέδια
Συνελήφθη στο αεροδρόμιο της Κω ένας 21χρονος αλλοδαπός, ο οποίος επιχείρησε να επιβιβαστεί σε πτήση με προορισμό το Βέλγιο κάνοντας χρήση πλαστών ταξιδιωτικών εγγράφων
Οι εκδηλώσεις για τον εορτασμό της 28ης Οκτωβρίου στην πόλη της Κω περιλαμβάνουν επίσημη δοξολογία, κατάθεση στεφάνων, παρέλαση μαθητικών και στρατιωτικών τμημάτων και παραδοσιακούς χορούς
Θα λαμβάνετε ειδοποιήσεις για τα σημαντικά νέα της Κω. Ενεργοποιήστε τις για να μαθαίνετε πρώτοι τα σημαντικά νέα της Κω. Τις έχετε μπλοκάρει. Επιτρέψτε τις από τις ρυθμίσεις του browser για το kosnews24.gr. Στο iPhone και το iPad λειτουργούν αφού προσθέσετε το Kosnews24 στην οθόνη Αφετηρίας.
Η σύνδεση αποκαταστάθηκε
Είστε πάλι συνδεδεμένοι
Χωρίς σύνδεση
Ελέγξτε τη σύνδεσή σας