ΔΟΕ: Εξαιτίας λάθους για το οποίο δεν έχουν καμία ευθύνη οι εκπαιδευτικοί, στο Δημοτικό Σχολείο Ζηπαρίου, αναπληρωτές κινδυνεύουν να χάσουν ένα μεροκάματο

Κοινωνια Τετάρτη, 23η Σεπτεμβρίου 2020
857bce095b5839456981f3ad881761ad.jpg

Η ανακοίνωση της Διδασκαλικής Ομοσπονδίας Ελλάδας

Θέμα: Ανάληψη υπηρεσίας αναπληρωτών και μισθοδοσία. Άμεση επίλυση του προβλήματος στο Δημοτικό Σχολείο Ζηπαρίου Κω

Σας κάνουμε γνωστό ότι στο Δημοτικό Σχολείο Ζηπαρίου της Κω, εξαιτίας λάθους για το οποίο δεν έχουν καμία ευθύνη οι εκπαιδευτικοί, ενώ οι συνάδελφοι αναπληρωτές παρουσιάστηκαν κανονικά στο σχολείο τους (1/9/2020) και υπέγραψαν πράξη ανάληψης υπηρεσίας, η αναγγελία της πρόσληψής τους στο σύστημα «Εργάνη» έγινε την επόμενη ημέρα (2/9/2020). Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να κινδυνεύουν να χάσουν τόσο το προβλεπόμενο ημερομίσθιο όσο και το ένσημο για εργασία που πρόσφεραν.

Το Δ.Σ. της Δ.Ο.Ε. ζητάν να γίνουν όλες οι απαραίτητες ενέργειες ώστε να διορθωθεί το λάθος.

Περιστατικά όπως το παραπάνω αναδεικνύουν, επιπλέον, την ανάγκη να υπάρξει άμεσα ρύθμιση ώστε αναπληρωτές εκπαιδευτικοί που προσλαμβάνονται στην ίδια φάση και αναλαμβάνουν υπηρεσία σε διαφορετικές ημέρες, εντός της προβλεπόμενης προθεσμίας, να λαμβάνουν το ημερομίσθιο από την ίδια ημέρα.

Πατήστε ΕΔΩ για να το κατεβάστε σε PDF

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
15 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ
ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ
ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΗΝ ΚΩ
29 °C
Σάββατο, 16 Αυγούστου 5:13ΜΜ
ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ
ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ
Απαγορεύεται ρητά η αναπαραγωγή κειμένου ή φωτογραφιών χωρίς άδεια.
Made by Reach Web Agency