Ακυβερνησία αλιευτικού σκάφους ανατολικά της Ψερίμου

Αστυνομικο Κυριακή, 13η Σεπτεμβρίου 2020
b59142ce7635ada5fcac1f0ba99df083.jpg

Ενημερώθηκε, βραδινές ώρες χθες η Λιμενική Αρχή Κω, για ακυβερνησία Α/Κ σκάφους με όνομα ''ΓΕΩΡΓΙΟΣ'' Λ. Κω 1156, στη θαλάσσια περιοχή ανατολικά ν.Ψερίμου, με δύο επιβαίνοντες.

Άμεσα στο σημείο μετέβη περιπολικό σκάφος Λ.Σ-ΕΛ.ΑΚΤ., όπου εντόπισε το Α/Κ σκάφος με τους επιβαίνοντές του καλά στην υγεία τους. Στην περιοχή μετέβη και ρυμουλκό πλοίο το οποίο ρυμούλκησε το ''ΓΕΩΡΓΙΟΣ'' με ασφάλεια στο λιμένα Μανδρακίου Κω.

Από το Λιμεναρχείο Κω, απαγορεύτηκε ο απόπλους του αλιευτικού μέχρι την αποκατάσταση της βλάβης και την επιθεώρησή του από το Τοπικό Κλιμάκιο Επιθεώρησης και παράλληλα κινήθηκε η διαδικασία επιβολής διοικητικών κυρώσεων.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
anoixtoi.jpg
Ανοιχτοί Ορίζοντες στο Νότιο Αιγαίο: Κάτω από τη βάση η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, στην αξιολόγηση

Δελτίο Τύπου της Περιφερειακής παράταξης «ΑΝΟΙΧΤΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ ΣΤΟ ΝΟΤΙΟ ΑΙΓΑΙΟ»

messenger_creation_105831e3-7fcf-47f0-bb60-5e7ec740bbfc.jpg
Ο Σπύρος-Μάριος Φουρθιώτης πήρε 2 νίκες στην STK600 του BMU στις Σέρρες

Ανέβασε την Ελλάδα και τα Δωδεκάνησα στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου με 2 νίκες στην κατηγορία STK600 του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος BMU στον 3ο και 4ο αγώνα.

ΑΓΓΕΛΙΕΣ & ADVERTORIALS
15 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ
ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ
ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΗΝ ΚΩ
22 °C
Τρίτη, 10 Ιουνίου 8:58ΠΜ
ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ
ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ
Απαγορεύεται ρητά η αναπαραγωγή κειμένου ή φωτογραφιών χωρίς άδεια.
Made by Reach Web Agency