ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Ο Βουλευτής Δωδεκανήσου Βασίλης Α. Υψηλάντης εκπρόσωπος του Προέδρου της Βουλής των Ελλήνων στις εκδηλώσεις για την επέτειο της Ναυμαχίας του Γέροντα στην Κάλυμνο.
Την Κυριακή 30.08.2029 ο Βουλευτής Δωδεκανήσου Βασίλης Α. Υψηλάντης, Α ‘ Κοσμήτορας της Βουλής, θα εκπροσωπήσει τον Πρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων στις εκδηλώσεις για την επέτειο της Ναυμαχίας του Γέροντα στην Κάλυμνο. Ο κ. Β. Υψηλάντης θα επισκεφθεί αρχικά τους Λειψούς και στη συνέχεια την Κάλυμνο.
Εξάλλου στις 28.08.2020 συμμετείχε στη σύσκεψη εργασίας με τους βουλευτές του κυβερνώντος κόμματος, στο Επιμελητήριο Δωδεκανήσου στη Ρόδο , όπου κατέθεσε συγκεκριμένες προτάσεις για την αντιμετώπιση των ζητημάτων που αντιμετωπίζουν οι επαγγελματίες των νησιών μας.
Κείμενο του Πέτρου Πετρή!
Στην Πλατεία Τιγκακίου, στις 20:00!
Το πρόγραμμα απευθύνεται αποκλειστικά σε εγκυμονούσες του νησιού και αφορά στην παροχή πακέτων βρεφικών ειδών.
Αυξήθηκαν στα 1.000 ευρώ τα ημερήσια όρια μέσω IRIS, με 500 ευρώ για P2P και 500 ευρώ για P2B