ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΩ
Ο πολιτικός κατήφορος της κας Ρούφα δεν έχει τέλος
Η πολιτική αλητεία έχει και τα όρια της.
Δυστυχώς η κ. Ρούφα όταν συγγράφει τις ανακοινώσεις της παράταξης της, ή τελεί σε πλήρη σύγχυση ή διαστρεβλώνει συνειδητά την πραγματικότητα εξαπατώντας τους συνδημότες μας. Άλλη αιτιολογία δεν χωρά.
Εξηγούμαστε: Ο Δήμος μας έκρινε ότι για την προστασία των δημοτών από τον covid_19 απαιτείται έλεγχος και τις απογευματινές ώρες σε ορισμένα σημεία που μπορεί να ευνοούν τη διασπορά του, μεταξύ αυτών στο Κέντρο Νεότητας Πασσανικολάκη που προσελκύει μεγάλο αριθμό νέων και στην παιδική χαρά Πυλίου, όπου συγκεντρώνεται πληθυσμός φιλοξενούμενων στο hot spot.
Ο προϋπολογισμός κόστους της φύλαξης κτιρίων και κοινόχρηστων χώρων, είναι 21000€ για 30 ημέρες.
Η μελέτη προβλέπει ότι δύναται η φύλαξη να παραταθεί έως 60 επιπλέον ημέρες, εφόσον οι συνθήκες λόγω covid_19 το επιβάλλουν.
Στην περίπτωση αυτή, το συνολικό κόστος, θα ανέλθει στις 62.488€.
Η παραπλανητική αναφορά σε 187.500€ της κ. Ρούφα, ποσού τριπλάσιου από το πραγματικό, δείχνει ότι πλέον έχει επιλέξει εν πλήρη συνειδήσει, την διαρκή πολιτική εξαπάτησης μιας ολόκληρης κοινωνίας.
Δεν την ακολουθούμε σε αυτό τον θλιβερό της κατήφορο.
Σημείωση: προς επιβεβαίωση αυτών δίνουμε τη σχετική μελέτη στη δημοσιότητα. (ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗ ΔΕΙΤΕ)
Γραφείο Τύπου
Στο επίκεντρο ο χαρακτηρισμός του οδικού δικτύου, η Κατηγορία 5 και τα Τοπικά Πολεοδομικά Σχέδια
Συνελήφθη στο αεροδρόμιο της Κω ένας 21χρονος αλλοδαπός, ο οποίος επιχείρησε να επιβιβαστεί σε πτήση με προορισμό το Βέλγιο κάνοντας χρήση πλαστών ταξιδιωτικών εγγράφων
Οι εκδηλώσεις για τον εορτασμό της 28ης Οκτωβρίου στην πόλη της Κω περιλαμβάνουν επίσημη δοξολογία, κατάθεση στεφάνων, παρέλαση μαθητικών και στρατιωτικών τμημάτων και παραδοσιακούς χορούς
Θα λαμβάνετε ειδοποιήσεις για τα σημαντικά νέα της Κω. Ενεργοποιήστε τις για να μαθαίνετε πρώτοι τα σημαντικά νέα της Κω. Τις έχετε μπλοκάρει. Επιτρέψτε τις από τις ρυθμίσεις του browser για το kosnews24.gr. Στο iPhone και το iPad λειτουργούν αφού προσθέσετε το Kosnews24 στην οθόνη Αφετηρίας.
Η σύνδεση αποκαταστάθηκε
Είστε πάλι συνδεδεμένοι
Χωρίς σύνδεση
Ελέγξτε τη σύνδεσή σας