Πολλαπλές βραβεύσεις νησιωτικών προϊόντων
Η μία επιτυχία διαδέχεται την άλλη. Τα νησιωτικά προϊόντα που παίρνουν μέρος σε διαγωνισμούς ποιότητας και καινοτομίας κατακτούν τις κριτικές επιτροπές και το καταναλωτικό κοινό, βάζοντας πλώρη για μεγαλύτερη ανάπτυξη. Η Διεύθυνση Πρωτογενή Τομέα και ο αντιπεριφερειάρχης Φιλήμονας Ζαννετίδης θέλοντας να μοιραστεί την χαρά και την ικανοποίηση των παραγωγών απέστειλε προς αυτούς το κάτωθι συγχαρητήριο.
«Σας συγχαίρουμε για την κατάκτηση των βραβείων σας στον Διαγωνισμό “Mediterranean Taste Awards 2020”, όπως αυτά αναφέρονται:
Βραβείο Platinum Κατηγορία Quality
Βραβείο Gold Κατηγορία Quality
Βραβείο Silver Κατηγορία Quality
4.Γρονθοτυράκι με Ρίγανη(Βολάκι250gr)Στέφανος Βακόνδιος Τυροκομείο «Ζωζεφίνος»/ Σύρος
Βραβείο Silver Κατηγορία Innovation
Βραβείο Bronze Κατηγορία Quality
Σε αυτή τη δύσκολη εποχή που διανύουμε, αποτελεί μεγάλη πηγή αισιοδοξίας το γεγονός ότι οι παραγωγοί των νησιών μας παραμένουν πιστά προσηλωμένοι στην διατήρηση της υψηλής ποιότητας των τοπικών προϊόντων τους, αξιοποιούν ευκαιρίες εξωστρέφειας, ανάδειξης και προώθησης της εξαιρετικής δουλειάς τους, στοχεύουν ψηλά και κατακτούν επάξια αξιόλογες βραβεύσεις.
Η τυποποίηση των προϊόντων μας, η μεταποίηση και η διατήρηση της υψηλής διατροφικής τους αξίας, σε συνδυασμό με την ποιότητα και την τοπική γαστρονομική παράδοση, αποτελούν τους καλύτερους πρεσβευτές για την διασύνδεση του τουριστικού προϊόντος με τον πρωτογενή τομέα.
Η Περιφέρεια παραμένει πάντα δίπλα σας ως αρωγός και υποστηρικτής της μεγάλης σας προσπάθειας.
Με εκτίμηση, Φιλήμονας Ζαννετίδης Αντιπεριφερειάρχης |
Το Γραφείο Τύπου
Από τις 19 έως τις 25 Οκτωβρίου, αγροκτήματα και παραγωγικές μονάδες σε Κυκλάδες και Δωδεκάνησα υποδέχονται μικρούς και μεγάλους σε ένα διαφορετικό ταξίδι γεύσεων, γνώσης και εμπειριών
Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και το Πανεπιστήμιο Αιγαίου συνεχίζουν τη συνεργασία τους, προσφέροντας νέες ευκαιρίες γνώσης και ανάπτυξης δεξιοτήτων στους κατοίκους των νησιών
Σε ηλικία 57 ετών έφυγε από τη ζωή η Ευφροσύνη (Έφη) Σαμαρά. Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί τη Δευτέρα 19 Οκτωβρίου στον Ιερό Ναό Παναγίας Φανερωμένης Πόλεως Κω
Η θεατρική παράσταση «Ορφέας και Ευρυδίκη» παρουσιάστηκε στον «Πολυχώρο Σφαγείο» της Κω σε σκηνοθεσία της Διονυσίας Κασίου, χαρίζοντας μια ξεχωριστή καλλιτεχνική εμπειρία γεμάτη συγκίνηση και μεράκι
Θα λαμβάνετε ειδοποιήσεις για τα σημαντικά νέα της Κω. Ενεργοποιήστε τις για να μαθαίνετε πρώτοι τα σημαντικά νέα της Κω. Τις έχετε μπλοκάρει. Επιτρέψτε τις από τις ρυθμίσεις του browser για το kosnews24.gr. Στο iPhone και το iPad λειτουργούν αφού προσθέσετε το Kosnews24 στην οθόνη Αφετηρίας.
Η σύνδεση αποκαταστάθηκε
Είστε πάλι συνδεδεμένοι
Χωρίς σύνδεση
Ελέγξτε τη σύνδεσή σας