Αλλάζει όνομα και λογότυπο η Δημοτική Τηλεόραση Κω. Την επόμενη εβδομάδα η παρουσίαση

Πολιτικη Δευτέρα, 18η Μαΐου 2020
58062b454af9403acc24a72ca3c57d9d.jpg

Η Δημοτική Τηλεόραση Κω αλλάζει όνομα, όπως ανακοίνωσε ο Δήμαρχος Κω Θεοδόσης Νικηταράς κατά τη διάρκεια της συνέντευξης τύπου το απόγευμα της Δευτέρας 18 Μαϊου.

Οι υπόλοιπες ενέργειες που θα πραγματοποιηθούν με στόχο το φρεσκάρισμα της επιχείρησης

Ο κ. Νικηταράς δήλωσε:

  • Αλλάζουμε το λογότυπο της τηλεόρασης, όπως το έχουμε συνηθίσει δεκαετίες τώρα, και το συνδέουμε άμεσα με την αναγκαιότητα υποστήριξης του brand name της Κω.
  • Δημιουργούμε νέο, σύγχρονο και ευέλικτο site που θα συνδέεται λειτουργικά με το νέο site του Δήμου, που αυτή την περίοδο δημιουργούμε.

Για τα δύο προηγούμενα, δηλαδή το νέο λογότυπο και τη νέα ιστοσελίδα, η παρουσίαση θα γίνει την επόμενη εβδομάδα

  • Επενδύουμε στην ενημέρωση, με σημείο αναφοράς την εξωστρέφεια. Μπορούμε και πρέπει, να δημιουργούμε και να επικοινωνούμε θετικές ειδήσεις για το νησί. Γεγονότα, εκδηλώσεις, πολιτιστικά δρώμενα, μεγάλοι στόχοι. Η Ιπποκρατική Κως στο επίκεντρο.
  • Περνάμε δυναμικά στην ηλεκτρονική εποχή, στην άμεση πληροφόρηση, στη διάχυση και μεταφορά της είδησης σε ένα ευρύ κοινό, με άνοιγμα σε νέες ηλικιακές ομάδες.
  • Συνδέουμε έως το 2021 τη νέα τηλεόραση με τις ξενοδοχειακές μονάδες για να προβάλλεται η Κως μέσα από σύγχρονες παραγωγές.
  • Διευρύνουμε και εδραιώνουμε την αλληλεπίδραση και τη διαδραστική πληροφόρηση με τους Κώους της διασποράς.
  • Εντάσσουμε την πληροφόρηση στα social media με σύντομο και περιεκτικό τρόπο.
  • Ανοίγουμε τη συνεργασία με τοπικά ΜΜΕ, στο πλαίσιο προσπάθειας ισχυροποίησης του Μέσου, χωρίς αυτό να δημιουργεί συνθήκες ανταγωνισμού.
  • Δίνουμε τη δυνατότητα στις νέες ηλικίες να χρησιμοποιήσουν τον ΔΗΡΑΣ για να επικοινωνήσουν τις δικές τους προτεραιότητες, τη δική τους ¨οπτική¨ στα ζητήματα που τους αφορούν.
  • Διερευνούμε και υιοθετούμε κάθε καλή σύγχρονη πρακτική που μπορεί να αποφέρει έσοδα στο μέσο.
  • Προσαρμόζουμε το διαφημιστικό τμήμα στις σύγχρονες ανάγκες και στην ευελιξία που προσφέρουν τα ηλεκτρονικά μέσα στην άμεση και με περιορισμένο κόστος μεταφορά της στοχευμένης πληροφόρησης.
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
img_7867.jpeg
Συνάντηση εργασίας της Υφυπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας Μαριλένα Σούκουλη - Βιλιάλη με τον Γενικό Γραμματέα ΤΕΕ Αντώνη Γιαννικουρή

Στο επίκεντρο ο χαρακτηρισμός του οδικού δικτύου, η Κατηγορία 5 και τα Τοπικά Πολεοδομικά Σχέδια

astynomianew.jpg
Σύλληψη αλλοδαπού για πλαστογραφία στην Κω

Συνελήφθη στο αεροδρόμιο της Κω ένας 21χρονος αλλοδαπός, ο οποίος επιχείρησε να επιβιβαστεί σε πτήση με προορισμό το Βέλγιο κάνοντας χρήση πλαστών ταξιδιωτικών εγγράφων

stighmiotipo-othonis-2026-10-14-131924.png
Το πρόγραμμα εορτασμού της 28ης Οκτωβρίου στην πόλη της Κω

Οι εκδηλώσεις για τον εορτασμό της 28ης Οκτωβρίου στην πόλη της Κω περιλαμβάνουν επίσημη δοξολογία, κατάθεση στεφάνων, παρέλαση μαθητικών και στρατιωτικών τμημάτων και παραδοσιακούς χορούς

ΑΓΓΕΛΙΕΣ & ADVERTORIALS
15 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ
ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ
ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΗΝ ΚΩ
18 °C
Πέμπτη, 15 Οκτωβρίου 7:31ΠΜ
ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ
ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ
Απαγορεύεται ρητά η αναπαραγωγή κειμένου ή φωτογραφιών χωρίς άδεια.
Made by Reach Web Agency

Θα λαμβάνετε ειδοποιήσεις για τα σημαντικά νέα της Κω. Ενεργοποιήστε τις για να μαθαίνετε πρώτοι τα σημαντικά νέα της Κω. Τις έχετε μπλοκάρει. Επιτρέψτε τις από τις ρυθμίσεις του browser για το kosnews24.gr. Στο iPhone και το iPad λειτουργούν αφού προσθέσετε το Kosnews24 στην οθόνη Αφετηρίας.

Προσθήκη στην οθόνη Αφετηρίας

Στο iPhone και το iPad οι ειδοποιήσεις λειτουργούν όταν ανοίγετε το Kosnews24 από την οθόνη Αφετηρίας.

  1. Πατήστε το κουμπί «Κοινή χρήση» . Αν δεν το βλέπετε, πατήστε πρώτα τις τρεις τελείες δίπλα στη διεύθυνση.
    Πατήστε το κουμπί «Κοινή χρήση» στη γραμμή διευθύνσεων ή στο μενού του browser.
  2. Κάντε κύλιση προς τα κάτω και πατήστε «Προσθήκη στην οθόνη Αφετηρίας».
  3. Αν εμφανίζεται το «Άνοιγμα ως εφαρμογής Ιστού», αφήστε το ενεργό. Μετά πατήστε «Προσθήκη».
  4. Ανοίξτε το Kosnews24 από την οθόνη Αφετηρίας και ενεργοποιήστε τις ειδοποιήσεις.

Η σύνδεση αποκαταστάθηκε

Είστε πάλι συνδεδεμένοι

Χωρίς σύνδεση

Ελέγξτε τη σύνδεσή σας