Tη συμπλήρωση 100 + 1 χρόνων από τη ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ των Ελλήνων του Πόντου, τίμησε ο Σύλλογος Ποντίων Κω , «Ο ΞΕΝΙΤΕΑΣ», το μεσημέρι της Κυριακής 17 Μαΐου.
Στις 12:00 τελέστηκε επιμνημόσυνη δέηση στο Ηρώο, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Κώου και Νισύρου κ.κ. Ναθαναήλ με τον Ιερό Κλήρο.
Συγκινητική ήταν και η στιγμή όταν τα μέλη του Συλλόγου Ποντίων Κω , «Ο ΞΕΝΙΤΕΑΣ», έριξαν από ένα λουλούδι στη θάλασσα για τα 353.000 θύματα της Γενοκτονίας.
Στην εκδήλωση λόγο απηύθυνε ο πρόεδρος του συλλόγου Χαράλαμπος Ναβροζίδης.
Από τις 19 έως τις 25 Οκτωβρίου, αγροκτήματα και παραγωγικές μονάδες σε Κυκλάδες και Δωδεκάνησα υποδέχονται μικρούς και μεγάλους σε ένα διαφορετικό ταξίδι γεύσεων, γνώσης και εμπειριών
Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και το Πανεπιστήμιο Αιγαίου συνεχίζουν τη συνεργασία τους, προσφέροντας νέες ευκαιρίες γνώσης και ανάπτυξης δεξιοτήτων στους κατοίκους των νησιών
Σε ηλικία 57 ετών έφυγε από τη ζωή η Ευφροσύνη (Έφη) Σαμαρά. Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί τη Δευτέρα 19 Οκτωβρίου στον Ιερό Ναό Παναγίας Φανερωμένης Πόλεως Κω
Η θεατρική παράσταση «Ορφέας και Ευρυδίκη» παρουσιάστηκε στον «Πολυχώρο Σφαγείο» της Κω σε σκηνοθεσία της Διονυσίας Κασίου, χαρίζοντας μια ξεχωριστή καλλιτεχνική εμπειρία γεμάτη συγκίνηση και μεράκι
Θα λαμβάνετε ειδοποιήσεις για τα σημαντικά νέα της Κω. Ενεργοποιήστε τις για να μαθαίνετε πρώτοι τα σημαντικά νέα της Κω. Τις έχετε μπλοκάρει. Επιτρέψτε τις από τις ρυθμίσεις του browser για το kosnews24.gr. Στο iPhone και το iPad λειτουργούν αφού προσθέσετε το Kosnews24 στην οθόνη Αφετηρίας.
Η σύνδεση αποκαταστάθηκε
Είστε πάλι συνδεδεμένοι
Χωρίς σύνδεση
Ελέγξτε τη σύνδεσή σας