ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΩ
Ξεκίνησε σήμερα στην Καρδάμαινα η κατασκευή πλακοσκεπούς γέφυρας, από οπλισμένο σκυρόδεμα, στην περιοχή Τσουκαλαριά.
Η νέα κατασκευή θα αντικαταστήσει παλαιό γεφύρι από τσιμεντοσωλήνες, το οποίο καθαιρείται αφού εγκυμονεί κινδύνους για τα διερχόμενα οχήματα, λόγω σημαντικών καθιζήσεων.
Το έργο, κόστους 64.281,71€,αναμένεται να ολοκληρωθεί σε ένα μήνα περίπου.
Έως τότε θα είναι κλειστή η οδός που οδηγεί στη δυτική έξοδο της Καρδάμαινας. Η κίνηση των οχημάτων γίνεται από παράπλευρη οδό.
Γραφείο Τύπου
Στο επίκεντρο ο χαρακτηρισμός του οδικού δικτύου, η Κατηγορία 5 και τα Τοπικά Πολεοδομικά Σχέδια
Συνελήφθη στο αεροδρόμιο της Κω ένας 21χρονος αλλοδαπός, ο οποίος επιχείρησε να επιβιβαστεί σε πτήση με προορισμό το Βέλγιο κάνοντας χρήση πλαστών ταξιδιωτικών εγγράφων
Οι εκδηλώσεις για τον εορτασμό της 28ης Οκτωβρίου στην πόλη της Κω περιλαμβάνουν επίσημη δοξολογία, κατάθεση στεφάνων, παρέλαση μαθητικών και στρατιωτικών τμημάτων και παραδοσιακούς χορούς
Θα λαμβάνετε ειδοποιήσεις για τα σημαντικά νέα της Κω. Ενεργοποιήστε τις για να μαθαίνετε πρώτοι τα σημαντικά νέα της Κω. Τις έχετε μπλοκάρει. Επιτρέψτε τις από τις ρυθμίσεις του browser για το kosnews24.gr. Στο iPhone και το iPad λειτουργούν αφού προσθέσετε το Kosnews24 στην οθόνη Αφετηρίας.
Η σύνδεση αποκαταστάθηκε
Είστε πάλι συνδεδεμένοι
Χωρίς σύνδεση
Ελέγξτε τη σύνδεσή σας