Γ. ΚΥΡΙΤΣΗΣ: Να ανασταλεί η είσπραξη τελών καθαριότητας, κοινόχρηστων χώρων και προστίμων σε επιχειρήσεις και εργαζόμενους από το Δήμο Κω

Πολιτικη Παρασκευή, 20η Μαρτίου 2020
148cc4c7adef643c2868db707ae98c2f.jpg

Δελτίο Τύπου

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΥΡΙΤΣΗΣ : ‘’Να ανασταλεί η είσπραξη τελών καθαριότητας, κοινόχρηστων χώρων και προστίμων σε επιχειρήσεις και εργαζόμενους από το Δήμο Κω΄΄

‘’ Η τοπική οικονομία και ο τουρισμός μας βρίσκονται στη δίνη της μεγαλύτερης κρίσης που έχουν γνωρίσει ποτέ η πατρίδα μας και η Κως.

Ουσιαστικά έχει παγώσει η οικονομική δραστηριότητα ενώ είναι δεδομένο ότι ο τουρισμός θα καταγράψει μεγάλες απώλειες.

Ο Δήμος Κω πρέπει να πάρει ουσιαστικά μέτρα στήριξης για τους εργαζόμενους και τις επιχειρήσεις που θα αντιμετωπίσουν τις αρνητικές συνέπειες.

Τα μέτρα αυτά πρέπει να περιλαμβάνουν την αναστολή είσπραξης τελών χρήσης κοινόχρηστων χώρων, των τελών καθαριότητας, των εσόδων από πρόστιμα και των μισθωμάτων δημοτικών ακινήτων στα οποία ανεστάλη η επιχειρηματική δραστηριότητα.

Η κυβέρνηση έχει ήδη λάβει ανάλογα μέτρα.

Ισοδύναμα τουλάχιστον μέτρα, ως προς την αναστολή είσπραξης υποχρεώσεων προς το Δήμο εργαζομένων και επιχειρήσεων, οφείλει να λάβει και ο Δήμος Κω.

Να υπενθυμίσω ότι ο Δήμος Κω μπορεί να προβεί σε αυτή την κίνηση, έχοντας ταμειακά διαθέσιμα πάνω από 18 εκ.ευρώ, γεγονός που οφείλεται στην δημοσιονομική διαχείριση της προηγούμενης περιόδου’’.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
stighmiotipo-othonis-2026-10-15-100749.png
Μιχάλης Σαρηγιάννης: Το δεύτερο μέρος του ταξιδιού του στο Αφγανιστάν

Ο Κώος φωτογράφος Μιχάλης Σαρηγιάννης παρουσιάζει το δεύτερο και τελευταίο μέρος του ταξιδιού του στο Αφγανιστάν, μεταφέροντας εικόνες και εμπειρίες από την περιπλάνησή του στη χώρα

stighmiotipo-othonis-2026-10-15-095202.png
Το Σαββατοκύριακο 17 και 18 Οκτωβρίου το 4ο Τουρνουά Καλαθοσφαίρισης «ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΠΟΥΛΗΣ»

Ο Αθλητικός Σύλλογος Α.Σ. ΦΟΙΒΟΣ ΚΩ διοργανώνει το Σαββατοκύριακο 17 και 18 Οκτωβρίου 2026, στο Κλειστό Γυμναστήριο Κω «Δημήτρης Παππούλης», το 4ο Τουρνουά Καλαθοσφαίρισης «ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΠΟΥΛΗΣ», έναν θεσμό αφιερωμένο στη μνήμη ενός ανθρώπου που άφησε το δικό του αποτύπωμα στον αθλητισμό του νησιού μας.

3o-dimotiko.jpg
Γ. Κίτσης: Η απάντηση του Υπουργείου Παιδείας για το 3ο Δημοτικό Σχολείο Κω

Το Υπουργείο Παιδείας διαβίβασε στις Τεχνικές Υπηρεσίες του Δήμου Κω το αίτημα για ένταξη της επισκευής του 3ου Δημοτικού Σχολείου στο πρόγραμμα «Μαριέττα Γιαννάκου» ή σε προγράμματα της Περιφέρειας.

ΑΓΓΕΛΙΕΣ & ADVERTORIALS
15 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ
ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ
ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΗΝ ΚΩ
20 °C
Πέμπτη, 15 Οκτωβρίου 11:28ΠΜ
ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ
ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ
Απαγορεύεται ρητά η αναπαραγωγή κειμένου ή φωτογραφιών χωρίς άδεια.
Made by Reach Web Agency

Θα λαμβάνετε ειδοποιήσεις για τα σημαντικά νέα της Κω. Ενεργοποιήστε τις για να μαθαίνετε πρώτοι τα σημαντικά νέα της Κω. Τις έχετε μπλοκάρει. Επιτρέψτε τις από τις ρυθμίσεις του browser για το kosnews24.gr. Στο iPhone και το iPad λειτουργούν αφού προσθέσετε το Kosnews24 στην οθόνη Αφετηρίας.

Προσθήκη στην οθόνη Αφετηρίας

Στο iPhone και το iPad οι ειδοποιήσεις λειτουργούν όταν ανοίγετε το Kosnews24 από την οθόνη Αφετηρίας.

  1. Πατήστε το κουμπί «Κοινή χρήση» . Αν δεν το βλέπετε, πατήστε πρώτα τις τρεις τελείες δίπλα στη διεύθυνση.
    Πατήστε το κουμπί «Κοινή χρήση» στη γραμμή διευθύνσεων ή στο μενού του browser.
  2. Κάντε κύλιση προς τα κάτω και πατήστε «Προσθήκη στην οθόνη Αφετηρίας».
  3. Αν εμφανίζεται το «Άνοιγμα ως εφαρμογής Ιστού», αφήστε το ενεργό. Μετά πατήστε «Προσθήκη».
  4. Ανοίξτε το Kosnews24 από την οθόνη Αφετηρίας και ενεργοποιήστε τις ειδοποιήσεις.

Η σύνδεση αποκαταστάθηκε

Είστε πάλι συνδεδεμένοι

Χωρίς σύνδεση

Ελέγξτε τη σύνδεσή σας