Ξεκάθαρος ήταν ο εκπρόσωπος του Υπουργείου Υγείας για το νέο κορωνοϊό, Καθηγητής Σωτήρης Τσιόδρας, αναφορικά με τους πολίτες οι οποίοι συρρέουν στα νησιά μετά τα μέτρα της κυβέρνησης για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού.
Ο κ. Τσιόδρας δήλωσε χαρακτηριστικά:
Δε μπορεί τα πλοία μας να έχουν εικόνα 15Αύγουστου με άπειρο κόσμο να συρρέει στα νησιά. Υποβαθμίζει όλη μας την προσπάθεια. Αυξάνει τον κίνδυνο για νησιώτες ηλικιωμένους, ντόπιους κάτοικους και δυσκολεύει την ανταπόκριση του συστήματος υγείας σε τυχόν μελλοντικά σοβαρά κρούσματα εκεί, με δυσκολία στη νοσηλεία και στη διακομιδή.
Σε λειτουργία η νέα εφαρμογή του υπουργείου Εργασίας για τις βραχυχρόνιες προσλήψεις έκτακτου προσωπικού – Ψηφιακή αποδοχή της σύμβασης από τον εργαζόμενο και αυτόματη ενημέρωση του συστήματος «ΕΡΓΑΝΗ ΙΙ» χωρίς επιπλέον γραφειοκρατία
Ο φόρος αγγίζει τα 5 δισ. ευρώ - Περισσότεροι από ένας στους τρεις πληρώνουν επιπλέον φόρο - Τι μπορούν να διορθώσουν έως τα μεσάνυχτα χωρίς πρόστιμο και ποιες είναι οι επιλογές για την εξόφληση του εκκαθαριστικού