ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΒΟΡΕΙΟΥ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΟΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Οι τελευταίες εξελίξεις αναφορικά με τον κορονοϊό φανερώνουν τις χρόνιες ελλείψεις στο χώρο υγείας, τη συνεχή υποβάθμιση των νοσοκομείων, των κέντρων υγείας, αποτέλεσμα διαχρονικών αντιλαϊκών πολιτικών που στη λογική κόστους – οφέλους, εσκεμμένα έχουν αφήσει το δημόσιο σύστημα υγείας να αιμορραγεί.
Είναι επιτακτική ανάγκη για την προστασία των εργαζομένων στις δομές υγείας όσο και των νησιωτών, ΤΩΡΑ να στελεχωθούν τα νοσοκομεία με μόνιμο ιατρικό, νοσηλευτικό και διοικητικό προσωπικό. Να εξοπλιστούν τα Νοσοκομεία με όλο το απαραίτητο εξοπλισμό και υλικά.
Το Εργατικό Κέντρο ΒΣΔ προχώρησε σε τηλεφωνική παρέμβαση, στο Διοικητή του Νοσοκομείου Κω κ. Σταμάτη Βασιλειάδη, προκειμένου να κάνει γνωστή την απαίτηση των εργαζομένων του νησιού για άμεση πρόσληψη-εκτός των άλλων ειδικοτήτων- μόνιμου ιατρού πνευμονολόγου, η πλέον απαραίτητη ιατρική ειδικότητα τώρα.
Ανάλογες παρεμβάσεις πραγματοποιούνται σε όλες τις Νοσοκομειακές δομές της περιοχής ευθύνης μας.
12/03/2020
Επεισόδιο μεταξύ τεσσάρων αλλοδαπών σημειώθηκε το Σαββατοκύριακο στο Κέντρο Υποδοχής και Ταυτοποίησης (ΚΥΤ) στο Πυλί της Κω.
Την παρέμβαση των αρμοδίων ζητά η Έπαρχος Κω, Κ. Σβύνου, καταγγέλλοντας τη διανομή φυλλαδίων από μέλη της ΚΝΕ σε μαθητές έξω από το Γυμνάσιο του νησιού
Το 3ο επεισόδιο του Kosnews24 Vidcast είναι πλέον διαθέσιμο στο κανάλι μας στο YouTube!
Η Animal Rescue Kos απευθύνει κάλεσμα στους κατοίκους να συμμετάσχουν στο χειμερινό πρόγραμμα στειρώσεων αδέσποτων γατών, ανακοινώνοντας παράλληλα αλλαγές στη συνεργασία της με τα ξενοδοχεία του νησιού
Θα λαμβάνετε ειδοποιήσεις για τα σημαντικά νέα της Κω. Ενεργοποιήστε τις για να μαθαίνετε πρώτοι τα σημαντικά νέα της Κω. Τις έχετε μπλοκάρει. Επιτρέψτε τις από τις ρυθμίσεις του browser για το kosnews24.gr. Στο iPhone και το iPad λειτουργούν αφού προσθέσετε το Kosnews24 στην οθόνη Αφετηρίας.
Η σύνδεση αποκαταστάθηκε
Είστε πάλι συνδεδεμένοι
Χωρίς σύνδεση
Ελέγξτε τη σύνδεσή σας