Λαϊκή Συσπείρωση Κω για κλειστά κέντρα: Καλούμε την Δημοτική Αρχή και τις άλλες δημοτικές παρατάξεις να καταδικάσουν ως προκλητική και απαράδεκτη την ΠΝΠ της κυβέρνησης

Πολιτικη Τρίτη, 11η Φεβρουαρίου 2020
213d467ee8e0ff16a1c568d41fea5427.jpg

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΚΩ


Η Λαϊκή Συσπείρωση Κω καταγγέλλει την ΠΝΠ της κυβέρνησης ΝΔ που επιτάσσει το στρατόπεδο Λαζαρή στο Πυλί , προκειμένου να εφαρμόσει τους επικίνδυνους σχεδιασμούς της για δημιουργία κλειστού κέντρου κράτησης

Η κυβέρνηση προχωρά ακάθεκτη στον δρόμο που χάραξε η προηγούμενη του ΣΥΡΙΖΑ, δηλ στην εφαρμογή της συμφωνίας ΕΕ-Τουρκίας και του Κανονισμού του Δουβλίνου, μετατρέποντας τα νησιά μας σε μόνιμες φυλακές.

Αδιαφορώντας πλήρως για τις απάνθρωπες συνθήκες διαβίωσης των κατατρεγμένων που δημιουργεί αλλά και εγκλωβίζει η εφαρμογή αυτής της πολιτικής, γράφει στα παλιά της τα παπούτσια τις ανησυχίες και τις διαμαρτυρίες των κατοίκων από την ανυπόφορη κατάσταση που έχει διαμορφωθεί.

Εν΄ όψει της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου της Κω στις 12 Φλεβάρη 2020, καλούμε την Δημοτική Αρχή και τις άλλες δημοτικές παρατάξεις να καταδικάσουν ως προκλητική και απαράδεκτη την ΠΝΠ της κυβέρνησης .

Να απαιτήσουμε από την κυβέρνηση να πάρει πίσω την ΠΝΠ που επιτάσσει το στρατόπεδο Λαζαρή στο Πυλί

Όπως φαίνεται από τις εξελίξεις οι προτάσεις που προβάλλουν η Δημοτική Αρχή και οι άλλες παρατάξεις είναι αδιέξοδες ,καθώς μπορούν να ερμηνευτούν και να συστοιχηθούν πίσω από τις εκάστοτε κυβερνητικές θέσεις με τα γνωστά αρνητικά αποτελέσματα .

Καλούμε τους κατοίκους του νησιού να διεκδικήσουν αποφασιστικά τον απεγκλωβισμό των προσφύγων-μεταναστών προς τις χώρες που επιθυμούν , να κλείσουν τώρα όλα τα hot spot στα νησιά και να μην δημιουργηθούν άλλα είτε κλειστά ή ανοιχτά πουθενά .

Για την Λ.Σ

Η Δημοτική Σύμβουλος

Κική Μακρή

11/2/2020

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
stighmiotipo-othonis-2025-07-11-085051.png
ΑΑΔΕ: Ψηφιακά η απόδοση ΑΦΜ σε ανηλίκους άνω των 12 ετών χωρίς ταυτότητα

Η υποβολή του αιτήματος γίνεται μέσω της ψηφιακής πύλης myAADE, στην επιλογή ΑΦΜ & Κλειδάριθμος.

ekklisia2403.png
34χρονος διέρρηξε δύο φορές εκκλησάκι σε ξενοδοχείο στην Λάμπη

Σχηματίσθηκε δικογραφία εις βάρος του - Δεν συνελήφθη λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου.

15 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ
ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ
ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΗΝ ΚΩ
26 °C
Παρασκευή, 11 Ιουλίου 8:44ΜΜ
ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ
ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ
Απαγορεύεται ρητά η αναπαραγωγή κειμένου ή φωτογραφιών χωρίς άδεια.
Made by Reach Web Agency