Μεταναστευτικό: Μπλοκάρει δικαστικά την επίταξη το Δημοτικό Συμβούλιο Χίου

Κοινωνια Τρίτη, 11η Φεβρουαρίου 2020
31b325e79333b0ffcfa92a822464ca10.jpg

Την κατηγορηματική αντίθεση του με τη διαδικασία της επίταξης δημοτικής έκτασης στο "17" εξέφρασε κατά πλειοψηφία αργά το βράδυ της Δευτέρας το Δημοτικό Συμβούλιο Χίου.

Έπειτα από διαβούλευση των επικεφαλής των παρατάξεων των δημοτικών συνδυασμών το Δημοτικό Συμβούλιο υιοθέτησε απόφαση στην οποία καταγγέλλονται οι κινήσεις της Κυβέρνησης, με την έννοια ότι τορπιλίζονται τα μέτρα εμπιστοσύνης που είχε εξαγγείλει ο Νότης Μηταράκης πριν από δύο εβδομάδες ενώ αποφασίστηκε η συγκρότηση επιτροπής με τη συνδρομή του Δικηγορικού Συλλόγου Χίου και του ΤΕΕ προκειμένου να μπλοκαριστεί η επίταξη καθώς και κάθε άλλη δικαστική πράξη που σχετίζεται με αυτή.

Εκτός των άλλων το Δημοτικό Συμβούλιο αποφάσισε ότι καμία υπηρεσία και κανένα νομικό πρόσωπο του Δήμου δεν θα συμβάλει στην υλοποίηση της υπερδομής ενώ καλεί τους πολίτες σε εγρήγορση.

Το ψήφισμα υιοθετήθηκε ομόφωνα από το σύνολο των παρόντων συμβούλων με τον σύμβουλο της πλειοψηφίας και αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών Γιάννη Ξενάκη να διευκρινίζει πριν την αποχώρηση του ότι αν ήταν παρών δεν θα ψήφιζε υπέρ της πρότασης των επικεφαλής ως μη συμφέρουσα για τη Χίο και τους κατοίκους της ενώ διαφώνησε και ο αντιδήμαρχος Ιωνίας Γιώργος Κλιαμενάκης.

Διαφορετικό ψήφισμα κατέθεσε η Λαϊκή Συσπείρωση το οποίο ψηφίστηκε και από τη Χιακή Συμπολιτεία.

Πηγή: politischios.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
kyt.webp
Συμπλοκή τεσσάρων ατόμων στο ΚΥΤ στο Πυλί – Συνελήφθησαν τρεις υπήκοοι Μπαγκλαντές και ένας Σουδανός

Επεισόδιο μεταξύ τεσσάρων αλλοδαπών σημειώθηκε το Σαββατοκύριακο στο Κέντρο Υποδοχής και Ταυτοποίησης (ΚΥΤ) στο Πυλί της Κω.

svinou2.webp
Κ. Σβύνου: Σήμερα, έξω από το ΓΥΜΝΑΣΙΟ της Κω, κάποιοι της ΚΝΕ στήθηκαν και μοίραζαν φυλλάδια στα ΠΑΙΔΙΑ

Την παρέμβαση των αρμοδίων ζητά η Έπαρχος Κω, Κ. Σβύνου, καταγγέλλοντας τη διανομή φυλλαδίων από μέλη της ΚΝΕ σε μαθητές έξω από το Γυμνάσιο του νησιού

file_00000000ef0c81f4a2aebd2b25ab47ba.png
Vidcast 19/10/26
Kosnews24 VIDCAST #3: Σταύρος και Ηλίας Γρύλλης – Οι κορυφαίοι Έλληνες drifters είναι από την Κω!

Το 3ο επεισόδιο του Kosnews24 Vidcast είναι πλέον διαθέσιμο στο κανάλι μας στο YouTube!

neuter-1.jpg
Animal Rescue Kos: Πάνω από 11.000 στειρώσεις γατών στην Κω – Αλλαγές στη συνεργασία με τα ξενοδοχεία

Η Animal Rescue Kos απευθύνει κάλεσμα στους κατοίκους να συμμετάσχουν στο χειμερινό πρόγραμμα στειρώσεων αδέσποτων γατών, ανακοινώνοντας παράλληλα αλλαγές στη συνεργασία της με τα ξενοδοχεία του νησιού

ΑΓΓΕΛΙΕΣ & ADVERTORIALS
Απαγορεύεται ρητά η αναπαραγωγή κειμένου ή φωτογραφιών χωρίς άδεια.
Made by Reach Web Agency

Θα λαμβάνετε ειδοποιήσεις για τα σημαντικά νέα της Κω. Ενεργοποιήστε τις για να μαθαίνετε πρώτοι τα σημαντικά νέα της Κω. Τις έχετε μπλοκάρει. Επιτρέψτε τις από τις ρυθμίσεις του browser για το kosnews24.gr. Στο iPhone και το iPad λειτουργούν αφού προσθέσετε το Kosnews24 στην οθόνη Αφετηρίας.

Προσθήκη στην οθόνη Αφετηρίας

Στο iPhone και το iPad οι ειδοποιήσεις λειτουργούν όταν ανοίγετε το Kosnews24 από την οθόνη Αφετηρίας.

  1. Πατήστε το κουμπί «Κοινή χρήση» . Αν δεν το βλέπετε, πατήστε πρώτα τις τρεις τελείες δίπλα στη διεύθυνση.
    Πατήστε το κουμπί «Κοινή χρήση» στη γραμμή διευθύνσεων ή στο μενού του browser.
  2. Κάντε κύλιση προς τα κάτω και πατήστε «Προσθήκη στην οθόνη Αφετηρίας».
  3. Αν εμφανίζεται το «Άνοιγμα ως εφαρμογής Ιστού», αφήστε το ενεργό. Μετά πατήστε «Προσθήκη».
  4. Ανοίξτε το Kosnews24 από την οθόνη Αφετηρίας και ενεργοποιήστε τις ειδοποιήσεις.

Η σύνδεση αποκαταστάθηκε

Είστε πάλι συνδεδεμένοι

Χωρίς σύνδεση

Ελέγξτε τη σύνδεσή σας