Δεν έχουν τελειωμό τα τροχαία ατυχήματα και δυστυχήματα στο νησί της Ρόδου.
Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, ένα ακόμα τροχαίο δυστύχημα, σημειώθηκε σήμερα στις 6 και 20 τα ξημερώματα στο νησί της Ρόδου.
Το αποτέλεσμα ήταν να χάσει τη ζωή της η 43χρονη οδηγός, όταν το όχημα που οδηγούσε, με κατεύθυνση από τη Ρόδο προς το αεροδρόμιο, βγήκε εκτός του δρόμου και καρφώθηκε σε κολώνα φωτισμού!
Η σύγκρουση ήταν σφοδρότατη. Χρειάστηκε η συνδρομή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ρόδου για να μπορέσουν οι διασώστες του ΕΚΑΒ να βγάλουν από το όχημα τις δύο γυναίκες που είχαν εγκλωβιστεί μέσα σε αυτό.
Και οι δύο μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο της Ρόδου σε κρίσιμη κατάσταση.
Όπως έγινε και επίσημα γνωστό πριν απο λίγο η 43χρονη οδηγός, έχασε τη μάχη για τη ζωή. Η 27χρονη συνοδηγός, νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση στο Νοσοκομείο της Ρόδου.
Πηγή: www.rodiaki.gr
Η συγχαρητήρια επιστολή της κυρίας Διονύσιας Γιαννούλη.
Ο γάμος της Ντιάνα Κούλουθρος και του Eυστάθιου Μαυροκορδάτου έγραψε ιστορία στην Κω – Ένα υπερθέαμα στο Ammos Beach Bar.
Ο Ιπποκράτης επέστρεψε μετά από δέκα χρόνια.
Την ημερίδα παρακολούθησαν -6- διαπραγματευτές των Διευθύνσεων Αστυνομίας Κυκλάδων, Α’ και Β’ Δωδεκανήσου, καθώς και -2- Αξιωματικοί Ψυχολόγοι, υπό τον συντονισμό εκπαιδευτή Αξιωματικού της Διεύθυνσης Δίωξης Εξιχνίασης Εγκλημάτων Αττικής