Κλειστές παραμένουν σήμερα Τετάρτη 22 Ιανουαρίου οι υπηρεσίες του Δήμου Κω ως μέτρο πίεσης για την άμεση και γενναία αποσυμφόρηση της υπάρχουσας δομής και της προθέσεως της κυβέρνησης για τη δημιουργία κλειστής δομής στην Κω.
Ταυτόχρονα και οι Δήμοι Λέρου, Λέσβου, Σάμου και Χίου, έχουν προχωρήσει σε κλείσιμο των υπηρεσιών των δήμων αλλά και σε περαιτέρω δυναμικές κινητοποιήσεις!
Αύριο Πέμπτη 23 Ιανουαρίου, σύμφωνα με πληροφορίες, αναμένεται μετάβαση στην Αθήνα των Δημάρχων των νησιών του Βορείου Αιγαίου που ''σηκώνουν'' το δυσβάσταχτο βάρος του μεταναστευτικού, για την επίδοση σχετικού ψηφίσματος!
Ο Κώος φωτογράφος Μιχάλης Σαρηγιάννης παρουσιάζει το δεύτερο και τελευταίο μέρος του ταξιδιού του στο Αφγανιστάν, μεταφέροντας εικόνες και εμπειρίες από την περιπλάνησή του στη χώρα
Ο Αθλητικός Σύλλογος Α.Σ. ΦΟΙΒΟΣ ΚΩ διοργανώνει το Σαββατοκύριακο 17 και 18 Οκτωβρίου 2026, στο Κλειστό Γυμναστήριο Κω «Δημήτρης Παππούλης», το 4ο Τουρνουά Καλαθοσφαίρισης «ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΠΟΥΛΗΣ», έναν θεσμό αφιερωμένο στη μνήμη ενός ανθρώπου που άφησε το δικό του αποτύπωμα στον αθλητισμό του νησιού μας.
Το Υπουργείο Παιδείας διαβίβασε στις Τεχνικές Υπηρεσίες του Δήμου Κω το αίτημα για ένταξη της επισκευής του 3ου Δημοτικού Σχολείου στο πρόγραμμα «Μαριέττα Γιαννάκου» ή σε προγράμματα της Περιφέρειας.
Θα λαμβάνετε ειδοποιήσεις για τα σημαντικά νέα της Κω. Ενεργοποιήστε τις για να μαθαίνετε πρώτοι τα σημαντικά νέα της Κω. Τις έχετε μπλοκάρει. Επιτρέψτε τις από τις ρυθμίσεις του browser για το kosnews24.gr. Στο iPhone και το iPad λειτουργούν αφού προσθέσετε το Kosnews24 στην οθόνη Αφετηρίας.
Η σύνδεση αποκαταστάθηκε
Είστε πάλι συνδεδεμένοι
Χωρίς σύνδεση
Ελέγξτε τη σύνδεσή σας