Κάλεσμα για σύσκεψη για το ασφαλιστικό, από το Εργατικό Κέντρο ΒΣΔ

Κοινωνια Δευτέρα, 20η Ιανουαρίου 2020
faeca7d6753bcae8057a30b3a50b58fb.jpg

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΚΑΛΕΣΜΑ

Εργαζόμενοι/ες, Άνεργοι /ες, Συνταξιούχοι

Στην τελική ευθεία για την κατάθεση του νέου αντιασφαλιστικού νομοσχεδίου από την κυβέρνηση της ΝΔ κλιμακώνεται και η αποπροσανατολιστική προπαγάνδα της για το περιεχόμενό του.

Κυβερνητικά στελέχη και αστικά Μέσα ενημέρωσης λίγο πολύ θέλουν να πείσουν τους εργαζόμενους (παλιούς και νέους) ,συνταξιούχους τωρινούς ή μελλοντικούς ότι ήρθε η ώρα να βγούμε στους δρόμους ….ζητωκραυγάζοντας για τις θετικές του ρυθμίσεις!

Όμως έχει καεί η γούνα μας εδώ και χρόνια από τα θετικά που κάθε φορά υπόσχονταν με τα «νέα» Ασφαλιστικά τους νομοσχέδια.

Όλες οι κυβερνήσεις όλα αυτά τα χρόνια δεν κάνουν τίποτα άλλο παρά να αυξάνουν τα όρια ηλικίας συνταξιοδότησης ,να μειώνουν τις συντάξεις και να ξηλώνουν σιγά-σιγά το Κοινωνικό- ασφαλιστικό σύστημα που περιέχει μια σειρά από δικαιούμενες παροχές υγείας-πρόνοιας για τους ασφαλισμένους και τις οικογένειές τους.

Το νέο ασφαλιστικό της ΝΔ θωρακίζει το νόμο-λαιμητόμο του Κατρούγκαλου της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ , έρχεται να καλύψει όποια νομικά κενά είχε αφήσει προκειμένου να είναι ευκολότερο το γκρέμισμα του Κοινωνικοασφαλιστικού συστήματος στην χώρα μας και η παράδοσή στα μεγάλα αρπαχτικά των ιδιωτικών ασφαλιστικών ταμείων.

Κανείς δεν μπορεί να μείνει απαθής σε αυτήν την εξέλιξη!

Η Ασφάλιση είναι δικαίωμα που κερδήθηκε με σκληρούς αγώνες ! Δεν την χαρίζουμε σε κανέναν.

Το Εργατικό Κέντρο ΒΣΔ έχει ήδη αποφασίσει απεργιακή κινητοποίηση .

Την Παρασκευή 24 Γενάρη στις 6:30 μ.μ. θα πραγματοποιήσει σύσκεψη-συζήτηση για να αποκαλυφθούν τα ψεύτικα κυβερνητικά επιχειρήματα και να οργανώσουμε καλύτερα την απεργία.

Εισηγητής: Θανάσης Γκώκος Μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής Π.Α.Μ.Ε ,μέλος ΔΣ Ο.Ι.Υ.Ε και ΓΣΕΕ.

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ

20/01/2020

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
kyt.webp
Συμπλοκή τεσσάρων ατόμων στο ΚΥΤ στο Πυλί – Συνελήφθησαν τρεις υπήκοοι Μπαγκλαντές και ένας Σουδανός

Επεισόδιο μεταξύ τεσσάρων αλλοδαπών σημειώθηκε το Σαββατοκύριακο στο Κέντρο Υποδοχής και Ταυτοποίησης (ΚΥΤ) στο Πυλί της Κω.

svinou2.webp
Κ. Σβύνου: Σήμερα, έξω από το ΓΥΜΝΑΣΙΟ της Κω, κάποιοι της ΚΝΕ στήθηκαν και μοίραζαν φυλλάδια στα ΠΑΙΔΙΑ

Την παρέμβαση των αρμοδίων ζητά η Έπαρχος Κω, Κ. Σβύνου, καταγγέλλοντας τη διανομή φυλλαδίων από μέλη της ΚΝΕ σε μαθητές έξω από το Γυμνάσιο του νησιού

file_00000000ef0c81f4a2aebd2b25ab47ba.png
Vidcast 19/10/26
Kosnews24 VIDCAST #3: Σταύρος και Ηλίας Γρύλλης – Οι κορυφαίοι Έλληνες drifters είναι από την Κω!

Το 3ο επεισόδιο του Kosnews24 Vidcast είναι πλέον διαθέσιμο στο κανάλι μας στο YouTube!

neuter-1.jpg
Animal Rescue Kos: Πάνω από 11.000 στειρώσεις γατών στην Κω – Αλλαγές στη συνεργασία με τα ξενοδοχεία

Η Animal Rescue Kos απευθύνει κάλεσμα στους κατοίκους να συμμετάσχουν στο χειμερινό πρόγραμμα στειρώσεων αδέσποτων γατών, ανακοινώνοντας παράλληλα αλλαγές στη συνεργασία της με τα ξενοδοχεία του νησιού

ΑΓΓΕΛΙΕΣ & ADVERTORIALS
Απαγορεύεται ρητά η αναπαραγωγή κειμένου ή φωτογραφιών χωρίς άδεια.
Made by Reach Web Agency

Θα λαμβάνετε ειδοποιήσεις για τα σημαντικά νέα της Κω. Ενεργοποιήστε τις για να μαθαίνετε πρώτοι τα σημαντικά νέα της Κω. Τις έχετε μπλοκάρει. Επιτρέψτε τις από τις ρυθμίσεις του browser για το kosnews24.gr. Στο iPhone και το iPad λειτουργούν αφού προσθέσετε το Kosnews24 στην οθόνη Αφετηρίας.

Προσθήκη στην οθόνη Αφετηρίας

Στο iPhone και το iPad οι ειδοποιήσεις λειτουργούν όταν ανοίγετε το Kosnews24 από την οθόνη Αφετηρίας.

  1. Πατήστε το κουμπί «Κοινή χρήση» . Αν δεν το βλέπετε, πατήστε πρώτα τις τρεις τελείες δίπλα στη διεύθυνση.
    Πατήστε το κουμπί «Κοινή χρήση» στη γραμμή διευθύνσεων ή στο μενού του browser.
  2. Κάντε κύλιση προς τα κάτω και πατήστε «Προσθήκη στην οθόνη Αφετηρίας».
  3. Αν εμφανίζεται το «Άνοιγμα ως εφαρμογής Ιστού», αφήστε το ενεργό. Μετά πατήστε «Προσθήκη».
  4. Ανοίξτε το Kosnews24 από την οθόνη Αφετηρίας και ενεργοποιήστε τις ειδοποιήσεις.

Η σύνδεση αποκαταστάθηκε

Είστε πάλι συνδεδεμένοι

Χωρίς σύνδεση

Ελέγξτε τη σύνδεσή σας