Το κλείσιμο της δομής φιλοξενίας μεταναστών και προσφύγων στο Πυλί ζήτησε για ακόμη μια φορά ο επικεφαλής της Δύναμης Αλλαγής Γιώργος Κυρίτσης, στην αποψινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κω (20/1/20) για τη λήψη απόφασης αναφορικά με τις πρόσφατες ανακοινώσεις της Κυβέρνησης για το προσφυγικό – μεταναστευτικό!
Μάλιστα ο κ. Κυρίτσης τόνισε πως το βάρος του μεταναστευτικού στο Νότιο Αιγαίο δεν γίνεται να το σηκώνει μόνο η Κως και η Λέρος και όχι και η Ρόδος, ζητώντας στην Κω ο αριθμός των μεταναστών που θα παραμένουν να αντιστοιχεί μέχρι το 1% του πληθυσμού του νησιού.
Ο κ. Κυρίτσης έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου λέγοντας πως η Κως εάν δημιουργηθεί κλειστή δομή φιλοξενίας μεταναστών θα γίνει μια νέα Μόρια με ό,τι αυτό συνεπάγεται για το νησί.
Εκτέλεση εργασιών εκτεταμένου καθαρισμού και πλύσης οδοστρώματος.
''Αυξήσεις που αγγίζουν το 43% στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια από το 2019 μέχρι σήμερα''
Όταν το κράτος σου φέρεται σαν εχθρός… έρχονται τα funds ως «άσπονδοι φίλοι».
Ο κ. Ιωάννης Γ. Παλλήκαρης είναι ομ. καθηγητής Οφθαλμολογίας, Ιατρική Σχολή, Πανεπιστήμιο Κρήτης