Στον εντοπισμό και τη διάσωση είκοσι πέντε (25) αλλοδαπών προέβησαν, βραδινές ώρες χθες, στελέχη του Λιμενικού Σώματος–Ελληνικής Ακτοφυλακής.
Συγκεκριμένα, ναυαγοσωστικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., εντόπισε στη θαλάσσια περιοχή ανατολικά ν. Φαρμακονησίου, πνευστή μηχανοκίνητη λέμβο, με ικανό αριθμό αλλοδαπών επιβαινόντων.
Υπό το συντονισμό του Ενιαίου Κέντρου Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, το πλήρωμα του ανωτέρω σκάφους προέβη στην ασφαλή περισυλλογή και διάσωση των εν λόγω αλλοδαπών, οι οποίοι μεταφέρθηκαν σε προβλήτα ν. Φαρμακονησίου.
Προανάκριση διενεργείται από το Λιμεναρχείο Λέρου.
Το Ισραήλ ανακοίνωσε νωρίς σήμερα, Παρασκευή, ότι επιτέθηκε σε ιρανικούς πυρηνικούς στόχους για να εμποδίσει την Τεχεράνη να αναπτύξει ατομικά όπλα
Από 500 στα 1.000 ευρώ την ημέρα τόσο για πληρωμές μεταξύ φυσικών προσώπων όσο και για πληρωμές επαγγελματιών.
Δείτε τη σχετική ανακοίνωση του Αντιπεριφερειάρχη Πρωτογενούς Τομέα.
Η επιστολή της Ένωσης Υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σώματος Δωδεκανήσου προς τον Υπουργό Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας.