ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΔΗΜΟΥ ΚΩ
Άμεση ήταν η παρέμβαση της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Κω, η οποία δέχθηκε κλήση από την Ελληνική Αστυνομία στις 12:30 π.μ. για την περιοχή Μακρυγιάννη, όπου η ροή του ποταμού έφερε φερτά υλικά με αποτέλεσμα να γίνει υπερχείλιση μπροστά από το κλειστό γυμναστήριο (οδό Αρτεμισίας). Περιμετρικά της ευρύτερης περιοχής στην Βασιλέως Γεωργίου, μεταφέρθηκαν φερτά υλικά, λάσπες και κλαδιά καθώς γενικά στην περιοχή της Μαρίνας, και έναντι της πολεμικής σκάλας. Στο σημείο έφτασαν άμεσα η Πυροσβεστική Υπηρεσία Κω, η Ελληνική Αστυνομία, ο Πρόεδρος της Δ.Ε.Υ.Α.ΚΩ κ. Ζαχαρός Κωνσταντίνος, ο Τεχνικός Σύμβουλος της Πολιτικής Προστασίας κ. Γιωργαλλής Μιχάλης, ο Επιχειρησιακός Συντονιστής κ. Καλυμνιοναρής Νίκος.
Με τα μηχανήματα της Δ.Ε.Υ.Α.ΚΩ και του Δήμου πραγματοποιήθηκαν περιπολίες έως τις πρώτες πρωινές ώρες στα σημεία Αγία Μαρίνα, Άγιο Ελευθέριο, Άγιο Νεκτάριο, παραλιακό μέτωπο Ψαλιδίου, στο ύψος του Χριστού και Λάμπη.
Σε καλή κατάσταση εξελίσσεται η ροή του νερού στους κεντρικούς χείμαρρους στο Ψαλίδι και των ευρύτερων περιοχών της πόλης, αποτέλεσμα αυτού είχε να κάνει η έγκαιρη και καλή προετοιμασία του τριμήνου που πέρασε. Τα συνεργεία του Δήμου και της Δ.Ε.Υ.Α.ΚΩ θα προβούν άμεσα στον καθαρισμό των προαναφερθέντων σημείων.
Παρακαλούνται οι πολίτες να αποφεύγουν τα δρομολόγια σε σημεία επικίνδυνα, λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων.
ΤΗΛ. ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ: κ. ΚΑΛΥΜΝΙΟΝΑΡΗΣ ΝΙΚΟΣ : 6948077251
Επεισόδιο μεταξύ τεσσάρων αλλοδαπών σημειώθηκε το Σαββατοκύριακο στο Κέντρο Υποδοχής και Ταυτοποίησης (ΚΥΤ) στο Πυλί της Κω.
Την παρέμβαση των αρμοδίων ζητά η Έπαρχος Κω, Κ. Σβύνου, καταγγέλλοντας τη διανομή φυλλαδίων από μέλη της ΚΝΕ σε μαθητές έξω από το Γυμνάσιο του νησιού
Το 3ο επεισόδιο του Kosnews24 Vidcast είναι πλέον διαθέσιμο στο κανάλι μας στο YouTube!
Η Animal Rescue Kos απευθύνει κάλεσμα στους κατοίκους να συμμετάσχουν στο χειμερινό πρόγραμμα στειρώσεων αδέσποτων γατών, ανακοινώνοντας παράλληλα αλλαγές στη συνεργασία της με τα ξενοδοχεία του νησιού
Θα λαμβάνετε ειδοποιήσεις για τα σημαντικά νέα της Κω. Ενεργοποιήστε τις για να μαθαίνετε πρώτοι τα σημαντικά νέα της Κω. Τις έχετε μπλοκάρει. Επιτρέψτε τις από τις ρυθμίσεις του browser για το kosnews24.gr. Στο iPhone και το iPad λειτουργούν αφού προσθέσετε το Kosnews24 στην οθόνη Αφετηρίας.
Η σύνδεση αποκαταστάθηκε
Είστε πάλι συνδεδεμένοι
Χωρίς σύνδεση
Ελέγξτε τη σύνδεσή σας